telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

Pisi ivó, és seggnyaló diáklány

0 látta
0%

Hamarosan itt van az augusztusi pótvizsgák ideje, és akad egy két tanítvány, aki semmit nem tanult egész nyáron. Melánia is egy közülük. Ő azonban inkább természetben szeretné megmutatni mit tanult az elmúlt iskolásévei alatt.

Egy jó tanár mindig elnéző

Én, mint az iskola kedvenc testnevelő tanára nagyon elnéző vagyok a diákjaimmal. Melánival is így jártam el. Épp a tanári szobában voltam, amikor bejött hozzám, és elmondta, hogy semmit nem tanult, viszont nem szeretne megbukni, ezért valami más tudományát mutatná be Nekem. Gondoltam magamban.. Mi vesztenivalóm van, ha kikezdek a tanítványommal? Semmi!

Tanulás helyett szexbemutató

A tesiöltözőbe érve Melánia gyorsan megszabadított ruháimtól, majd egyből szájába is vette, és jó alaposan le is mély torkozta a pöcsömet. Mivel nagyon kellett pisilnem, és nem volt kedvem elmenni a vécéig, így a diáklányom szájába kezdtem el pisilni. Nagyon jó érzés volt végre pisilni, ő pedig szó nélkül meg is itta az összes pisimet, majd tisztára nyalta a pisis faszomat. Szófogadó lány, eddig kiváló eredmény!
Ezt követően megparancsoltam neki, hogy csókolgassa végig a lábamat, különös tekintettel a lábujjaimra, mert azok erogén zónáim. Melánia végig is nyalta, szopogatta a lábujjaim parancsomnak megfelelően, majd ezután a hajánál fogva felemeltem a lány fejét a padlóról, és többször is beleköptem, belecsuláztam a lány szájába. Ezután elkezdtem megdugni a tinike száját, majd megfordultam, előre hajoltam és seggemet a gyönyörű lány arcába nyomtam. Így nyalattam ki a szőrös segglyukam. Közben Meláni néha megcibálta a faszomat is. Tökéletes volt! Annyira belefeledkeztünk az élményekbe, hogy észre sem vettem, hogy időközben betoppant a szobába a jelenleg munkanélküli, közmunka keretében ideiglenesen az iskolában foglalkoztatott Irma néni is.

 

Melánia az értékelésed a következő:

Fasszopás 10/10 pont
Szájba pisilés 10/10 pont
Lábujj-nyalogatás, lábujj-szopogatás 10/10 pont
Pasi seggének kinyalása 10/10 pont
Szájba köpés 10/10 pont

Az érdemjegyed: 5 (kiváló).
Ezennel folytathatod tanulmányaidat elitista gimnáziumunkban.

Testnevelés tanár úr

Üdvözlettel: Mészáros úr a tesitanárod