telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

Lehugyoztam az üzletasszonyt!

0 látta
0%

Szextörténet az érett üzletasszonnyal

Egy kellemes augusztusi napon épp a debreceni luxusvillám kertjében tevékenykedtem, amikor is odajött a kerítéshez a szexi szemüveges, lila felsős hölgy. Illedelmesen megkérdezte, hogy zavarhatna-e pár percre, mire Én úgy feleltem, hogy persze! Ekkor bekéredzkedett a kapun, majd azt mondta, hogy fel fogja mérni a házat, és a hozzátartozó egyéb dolgokat. A felmérést a farkammal kezdte. Elővette a pöcsömet, majd lemérte egy mérőszalaggal, és megállapította, hogy a méretem rendben van, azonban a pontos méréshez igazán kőkemény álló farokra van szüksége.

Ekkor elkezdte húzogatni, majd verni a farkam, ami ekkor már teljesen megkeményedett, így pedig teljes egészében le tudta azt mérni. Ezután felmentünk a teraszra, ahol hátulról elkezdtem dugni, miközben ő szemrevételezte a telek további részeit, és megállapította, hogy nagyon jól baszok, és a telek fekvése is kiváló. Ekkor szembefordultam vele, majd így is elkezdtem megdugni borotvált, csupasz punciját, miközben vadul smároltunk egymással. Beszélgetésünk közben kiderült, hogy a hölgy megtalálható több érett szexpartner illetőleg rosszlányok szeged és még a szexpartner debrecen oldalakon is az eretnok kategóriában afféle másodállásként.

Pisiszex a teraszon

A kemény dugás után szóltam az hölgyek, hogy nagyon kell pisilnem, mire ő azt felelte, hogy már épp amúgy is fel akarta mérni azt is, hogy az esetlegesen a teraszra kerülő folyadék megfelelően el van-e vezetve onnan, így letérdelt elém, Én pedig elővettem a gyantázott farkamat, és elkezdtem arcon, és szájba pisilni az üzletasszonyt. Miután végeztem azt mondta, hogy a teljes kiértékeléshez neki is pisilnie kell, így lefeküdtem a földre, ő pedig fölém állva kis terpeszben kisajkait széthúzva elkezdett rám pisilni. Az első adagot a feszülős izompólómra engedte, a többit pedig már a farkamra pisilte. Ezután pedig levonta a végső konklúziót, miszerint a ház vízelvezetése tökéletes.