telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Arcra kakiló lányok

0 látta
0%

Kaki szex csúcsa 2 lány kakil 1 fiúra

A toalettszex kedvelői számára egy ilyen helyzet maga a mennyország. Akik rendszeresen követik oldalunkat, azok a jobb oldali lányt egy korábbi videóból már ismerhetik. A sztori kísértetiesen hasonló, valószínűleg a videón szereplő alárendelt pasi is ugyan az, a különbség csak annyi, hogy ott a lány egyedül van. A szóban forgó videót itt tudjátok megtekinteni:

A mostani videóban a csicska már az ágyon fekszik, amikor megérkezik a szobába a 2 barátnő. Szépen neki is látnak megkötözni a pasas kezét, és lábát egyaránt, majd felmásznak az ágyra. Először a barátnő guggol a fiú arca fölé, majd a korábban már ismert lány is odaguggol úgy, hogy a fenekük összeérjen. Ezt követően a lányok elkezdenek kakilni a fiú arcára, pont úgy, ahogy a korábbi videóban már az egyik lány csinálta. Ezután wc papírral kitörlik a feneküket a pasi szeme láttára, majd kesztyűs kézzel szétkenik a kakit a fiú arcán, és testén.

kakiszex, popsinyalás

Miután ezzel végeztek, leveszik a gumikesztyűket, és az előző videóhoz hasonlóan itt is egy szatyor, vagy zsák darabbal takarják be a csicska arcát. Igen, jól gondoljátok! Ezután a barátnő ráül a zsákra, és elkezd ugrálni a srác arcán ezzel arra kényszerítve őt, hogy a kakiját szagolgassa, ízlelgesse.

FIGYELEM! A videónak itt nincs vége. Ugyan ezt a műsort a készítők egy másik (közelebbi kameraszögből) is felvették, azt is meg tudjátok nézni.

Actors: Mistress Mia