telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Perverz nő belepisil a táskába, majd visszateszi

0 látta
0%

Táskabolt troll, avagy a nő, aki belepisil a táskába, majd visszateszi azokat a polcra ?

És jön egy következő vásárló, akinek esetleg tetszene is a táska, majd amikor kinyitja, hogy megnézze milyen a pakolhatósága zsebek helyett pisivel találkozik benne. De vajon mennyi idő után fogják kiszúrni az alkalmazottak, vagy a vásárlók, hogy valami nem stimmel azzal a táskával? A pisi (hőmérséklettől függően) egész gyorsan kellemetlen szagúvá tud válni, így azt még egy nagyobb alapterületű üzlethelyiségben is könnyen megérezhetik az arrajárók.

taskaba pisiles
30 feletti nőként is kell a vidámság, bolondság

No, de nézzük a csínytevés mikéntjét, hogyanját. Tehát a kedves középkorú hölgy bemegy a boltba, mint potenciális vásárló. Ez eddig rendben. Odamegy a polchoz, majd leveszi a számára szimpatikus táskát, és beviszi a próbafülkébe, hogy más szintén szimpatikusnak tűnő általa kiválasztott ruhákkal együtt felpróbálhassa a táskát is, és lássa mihez-mit lehet felvenni. Ez is rendben volna. Azonban most jön a fordulat. Előveszi Sony videokameráját, majd vigyorogva belemondja a kamerába, hogy:

„Psszt ezt senkinek ne mondjátok el!”

ruhaboltban hugyozas csaj
Pisilés a táskába

A kövketkező videovágás után már nadrág, és bugyi nélkül meztelen, borotvált puncival egyik lábát a próbafülkében lévő puffra, másik lábát pedig a földre támasztva guggolva pisil bele a táskába. A szemfülesek hallhatják a pisi csorgását is, azonban mivel a boltban elég magas az alapzaj, ez végül senkinek nem tűnik fel. Miután a táska megtelt pisivel a nő szépen visszaöltözik, majd illedelmesen visszaviszi a táskát a polcra, és elégedetten elhagyja az üzlethelyiséget.