telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

HUNGARY – Nagy csöcsű öntelt kurva

0 látta
0%

Az egójánál már csak a csöcsei nagyobbak

Épp Budapest egyik forgalmas utcáján mászkáltam, amikor a helyi könyvesboltban megláttam ezt a gyönyörűséges fiatal lányt. Nagyon megtetszett, így elkezdtem figyelni. Eladóként dolgozott a könyvesboltban. Nagyon kedvesen bánt a vevőkkel, ami kicsit meg is lepett, mert a külseje alapján nem éppen tűnik a tipikusan kedves, aranyos lánynak. Egyszer csak azt láttam, hogy eltűnt a pultból. Perceket vártam, de semmi. Nagyon szomorú lettem, hogy szem elől vesztettem őt, és kicsit elszontyolodva de azért bizakodva sétáltam ki a bolt ajtaján. És jackpot! Kit láttam meg az utcán közvetlen előttem? Igen, őt!

szex pénzért nagy csöcsök
Első reakciója, amikor hozzászóltam.. ?

Vettem a bátorságot, és az álmaim után szaladtam. Mikor odaértem, ráköszöntem:

Heló, szia Fecónak hívnak!

Válaszként egy undorodó arcot, és egy lényegre törő kérdést kaptam:

Heloszia te miért is kamerázol? Ne haragudj, de ez nem működik, hogy csak így az utcán lekamerázol engem. Nem is ismerjük egymást.

Nagyon nagy sebességfokozatra kapcsolt, és iszonyatosan elkezdett rohanni előre, de nem adtam fel! Folytattam:

Akkor Én most engedélyt kérek rá! Megengeded?

Válaszul szintén undorodó arccal:

Nem, nem nem! Ez nekem nem szokott működni, hogy az utcán megyek hazafelé, és lekameráznak.

Tudtam mitől döglik a légy, így egy nem várt fordulatot tettem:

Te egy halál jó fej lány vagy. Üljünk már le egy pillanatra hagy beszélgessek veled.

Végül a kis közjáték után a közeli parkban kötöttünk ki, ahol a mai Magyarország gazdasági, és pénzügyi helyzetéről kezdtünk diskurzust. Mivel kemény dió volt a csaj, így egyből 100.000 magyar forintnak megfelelő összeget ajánlottam neki, ha megmutatja a melleit. Nem lepődtem meg, amikor ezt ő kikérte magának, illetőleg azt, hogy miért is gondolom őt ennyire olcsó kurvának.

Ekkor bekeményítettem, és megkérdeztem a csajtól mennyit is keres egy hónapban a könyvesboltban? Válasz:

Hát 70.000 – 80.000 forintot, a minimálbért kapom.

Mondom neki na látod. Én itt, most nem 1 havi munkáért, hanem pár perces mutogatásért adok 100.000 forintot úgy, hogy más lányoknak ugyan ezért 10.000, legjobb esetben is max 20.000 forintot szoktam adni. Ekkor megtört a jég, letette az egóját és elismerte, hogy igenis nagy szüksége van a pénzre, és, hogy már 20.000 forint is nagy pénznek számít nála, nem, hogy még 100.000 szóval részéről rendben van az ajánlat, és megmutatja a melleit. Ezen ígéretét meg is tartotta, és egy forgalmas híd alatt meg is villantotta nekem azokat a baszottjó csöcseit!

Így kell nyomni gyíkok!

 

Actors: Tiffany Shine