telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
Download complete video now!

(HD) Gazdag öreg, és a tiniribanc

0 látta
0%

2016/2017 tanév záróünnepsége, és szerelem első látásra

A kisöcsémet kísértem a ballagására. Ekkor a 2016/2017 -es tanév záróünnepségén láttam meg az idős urat. Egyből szimpatikusak lettünk egymásnak, és a nagy tömeg okozta nehézségek ellenére is kitartóan szemeztünk egymással. Fogalmam sincs mi ütött belém, de elhatároztam, hogy le fogom szopni! Alig vártam, hogy vége legyen az unalmas igazgatói monológnak, amit minden tanévzárón el kell darálnia, bla bla bla senkit nem érdekel…

Szóval amint vége lett az ünnepségnek, ötezer forintot adtam a kis tesómnak, hogy menjen vásárolgatni magának valamit a közeli kisboltba. Könnyű volt lerázni. Mondanom sem kell, ahogy a tömeg megindult az iskola előtt, Én egyből elindultam az öreg bácsi felé. Hugo Boss márkás férfi parfümjének szenvedélyes, mámorító illata egyből elért, és Én teljesen oda voltam meg vissza. Nagyon kedves, aranyos volt velem, és felajánlotta, hogy elvisz engem és a kis tesómat haza. Belementem.

BMW X6 terepjárója van az öregnek!

béemwé városi terepjáró
Bmw képek

Hófehér BMW X6 terepjárójába beülve, tudtam, akarom ezt a pasit! Miután tesómat otthon kitettem, átmentünk kocsival a férfi házába, ami legalább olyan elbűvölő, és impozáns volt, mint maga a férfi. Gyorsan a lényegre is tért, és elkezdte fogdosni a mellem, majd nemsokkal rá már tövig is nyomta belém vastag, csupasz farkát. Ezután elkezdtem szopni, pont úgy, ahogy minden férfi szereti. Hogy kell jól szopni? Nos, Én a pasi szemébe néztem! Attól mindig elolvadnak! Kis cumizás után, újra belém nyomta farkát, hogy jó alaposan megbaszhasson, aztán pedig közös masztiba kezdtünk, és így verte ki rám a farkát, az arcomtól alig pár centire.