telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) 10 trükk amitől döglenek a pasik

0 látta
0%

Hogyan pasizzak? 10 trükk amitől döglenek a pasik

Sziasztok! Ez itt a férfiszemmel Youtube csatorna. Ebben a videóban 10 olyan trükköt fogok elmondani, amit hogy ha csinál egy nő, akkor sokkal több férfi közelíti meg, sokkal szívesebben töltenek vele időt, sokkal szívesebben hívják el randira, és úgy ámblok sokkal vonzóbbnak fogják találni a férfiak.

Szemkontaktus

A mély szemkontaktus 2 szempontból is jó.

  1. Ha ismerkedéskor stabilan megállsz, és mélyen a srác szemébe nézel, akkor az elképesztően magabiztossá tesz téged. Úgy fogsz tűnni, mint akinek hatalmas önbizalma, és rutinja van ezen a téren.
  2. Ha egy embernek, akár egy srácnak mélyen a szemébe nézel, akkor ott egy sokkal mélyebb érzelmi kötődés alakul ki, akár már félperc után is. Lehet érezni is ezt az érzelmi kötődés.

A másik neve

Ezt a trükköt kereskedelmi szakemberek is szoktál használni, hogy megjegyzik a leendő ügyfél nevét, és azt néhány mondatonként használják. Viszont ez egy adás-vételi szituációban túlzott bizalmaskodásnak felel meg. Ellenben egy ismerkedési szituációban ez pont, hogy egy bizalmi légkört alakít ki, és ha gyakrann használod a srác nevét, akkor azt fogja érezni, hogy odafigyelsz rá, és valamiképp személyesebb kapcsolat alakul ki közöttetek már a beszélgetés elején. Én ezt úgy szoktam csinálni, hogyha valakinek bemutatkozok akkor egyrészt nem a saját nevemre figyelek, hanem a másik nevére, és a következő fél percben kétszer megismétlem a nevét valamilyen szövegkörnyezetben.

Érdeklődés

Ez azt jelenti, hogy odafigyelsz a másikra, és különböző kérdéseket teszel fel neki. Ugyanis elárulom, hogy a pasik imádnak a terveikről, munkáikról beszélni, és, hogy ha ezután érdeklődsz és őszintén kíváncsi vagy erre, akkor azzal azt éred el, hogy szívesen fog időt tölteni veled, és ezzel abszolút elnyered bármelyik férfi szimpátiáját.

Bókok

Ha egy nővel beszélgetek akkor a külsejét, azt bárki tudja dícsérni, ezért, elbeszélgetek vele, és ha valami tetszik benne, akkor azt bókolom inkább. Egy férfinak viszont teljesen mindegy bókolhatod a ruháját, külsejét, belső tulajdonságait. Egy nő nagyon ritkán bókol egy férit, ezért hogyha Te ezt teszed akkor mindenkép egy különleges élmény lesz ez a férfinak, és ezzel elnyered a szimpátiáját.

Mosoly

Ha egy nő mosolyog akkor sokkal szívesebben mennek oda hozzá a férfiak, sokkal szívesebben beszélgetnek vele egyszerűen egy kellemes, laza, vidám, és felszabadult hangulatú beszélgetés, és flört esélyét látják abban a nőben, aki mosolyog. És hogyha mosolyogsz akkor sokkal kellemesebb időnként fog visszatekinteni a férfi arra az időre, amit veled töltött.

Érdeklődési jelek

Nagyon sokféle női érdeklődési jel van. Hajcsavarás, csuklómutatás, férfi felé fordulás. Ha egy nő gyakran használja ezeket, akkor ettől sokkal nőiesebb lesz, és a férfiak sokkal inkább ahhoz a nőhöz fognak oda menni, aki gyakran mutat ilyen érdeklődési jeleket.

Érintés

Az érintés egy hihetetlenül fontos, és hatásos dolog. A legjobb az, hogy ha úgy csinálod az érintés, hogy a férfinak fel se tűnjön, hogy megérintetted, viszont gyakorlatilag tudat alatt, érzelmi szinten gyakorlatilag olyan reakciókat vált ki a férfiban amitől hihetetlenül nagy vonzalmat ébresztesz magad iránt.

Rejtett szexuális utalás

Ez azt jelenti, hogy egy olyan kis finom, burkolt célzás, utalás, aminek az az üzenete, hogy a férfinak lehetősége van rá, hogy átéljen majd veled egy hatalmas nagy szexuális élményt. Ez egy olyan dolog, ami tudat alatt hat. Csak annyit érsz el vele, hogy a sok férfi sokkal inkább keresni fog téged.

Push-pull

Ez lényegében a húzd meg – erezd meg dolog, amikor ellentétes jeleket adsz a férinak, és éppen ezért nem tudja hányadán áll veled. Például egy darabig érdeklődési jeleket küldesz a férfi számára, rámosolyogsz, szemébe nézel, majd hirtelen ebből picit visszaveszel, ekkor a férfi pedig nem érti mi történik, és megpróbál udvarolni neked, bókolgatni, visszaállítani az eredeti állapotokat.

Érdekesség

Minél inkább kevesebb dolgot árulsz el magadról, annál érdekesebb leszel a férfi számára, és ha így fejezte be egy ismerkedést, akkor mivel vannak megválaszolatlan kérdések, ez sokkal inkább megnöveli az esélyét anna, hogy keressen Téged.

Köszönjük Kiss Ádámnak, hogy kifejtette gondolatait.