telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

HUNGARY (HD) – Lépcsőházi kaland

0 látta
0%

Újabb magyar tini ribanc, aki pénzért baszik!

Martin épp az utcán sétálgatott szokásos videoblogját készítve a Youtubera, amikor észrevette az előtte haladó lány szépségét. Ugyan szép anyanyelvünket sosem tanulta, de azért nagyjából el tudja mondani mit akar, illetőleg meg tudja magát értetni. A vonzó lánynak elmondja:

Megállítottam önt azért, mert szépnek tartom ő szebb az alakja. Ő Én ajánlatom volna magához, ha lehetne akarna keresni ebben a pillanatban, mondjuk ömmm.. szánna rám öt perc. A kollegámmal csináltunk egy modelling stúdiót, és keresünk lányokat itt a utcán. Nincsen pénzünk reklámra, de együtt ő működünk ő kliensekkel, akiknek pénzük van.

Ezért van magának kamerája?

Ő igen. Maga nagyon tetszik Nekem, akarnak magának, együttműködést ajánlani. Modellként dolgozhatnak nekünk nyugodtan a szabad időben. Egy napra kaphatna tőlünk nyugodtan akár 500 eurót.

Értem. Mit kéne csinálnom?

Őmm csak egyet akarnak magától akarnám látni a testet magától, semmi mást.

Oké. Te felenk vagy?

Mmm. Nem annyira, csak kicsit.

Azt gondoltam, hogy találunk magunknak egy nyugodt, és mind a kasztingot csinálnánk.

nyilvános cumi
Martin farkát az alagsorban szopja a kurva

Martin hadművelete sikerrel zárult. A következő pillanatban már egy alagsorban térdel előtte a lány, és veszi szájába csupasz, vastag farkát. A szopótechnika kiváló, a szemkontaktust is tartja, minden bizonnyal jó modell lesz belőle! A kis szopika után, Martin lecsekkolja a kurva formás, nagy, feszes melleit, majd a puncisimogatás után egy kis digi-dugi következik hátulról a lépcsőházi korlátnak, majd a lépcsőnek támaszkodva.