telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

Megdugom a futó diáklányt

0 látta
0%

Szép punci az erődben

Köralakú kép, fekete szélekkel. Ez Simon Thaur szexvideója lesz! Ha még nem tudnád ki ez a fazon kattints ide, és csekkold le. Ezúttal nem lesz szarás. És maga Simon sem tűnik fel a filmen, viszont a szexy szőke csajszi, és az inges habsi már igen. Ami azt illeti ők is a főszereplők. Na de térjünk rá a filmre. A szép diáklány épp a szokásos sport tevékenyéségét végzi, melynek keretében elment futni a közelben lévő erdős, de inkább parkos, nyugis, csendes városrészre. Az első kör megtétele minden további érdekesség nélkül történik, aztán a lány felfut egy dombra ahol ott van a kiéhezett, magas, inges manus. A csaj rá sem néz, csak lehajol, és beköti eloldódott cipőfűzőjét.

A kiéhezett pasinak több sem kell, és kapásból tesz valami megjegyzést a csajra. A poén viszont az, hogy ezt a csaj le is veszi, és elkezdődik köztük egy teljesen normális beszélgetés. Az inges manus elmondja, hogy régóta izgatja a pisilő lányok gondolata, azonban a feleségének erről még sosem mert beszélni, mert hát az mégis milyen volna már. A lány is hasonló szintű őszinteséggel meséli el, hogy őt is izgatja, amikor egy fiú pisil előtte. Hihetetlen gyors az egymásra találás jegyzik meg egymásnak, majd ekkor a lány közli, hogy amúgy nagyon kell hugyoznia, csak nem tudott hova behúzódni…

Az ipse illedelmesen megkérdezi, hogy nézheti-e pisilés közben a lányt? Erre a csaj igent mond, és „elbújik” a közeli bokor mögé, majd ott leguggolva pisilni kezd, amit a férfi végig is néz.

Miután a férfi izgalommal telve végignézte hogyan könnyít magán a lány, a csaj is felizgult a gondolatra… Vajon milyen lehet a pisi íze? Gondolatai foganatosításának első lépéseként odalépett a férfihez, és hagyta, hogy az fogdossa pisis punciját. A következő képkockában letérdel a férfi elé, és bekapja hímtagját, majd egy kis cumi után tovább vonulnak, ahol a férfi az előtte térdelő lány arcára, és szájára pisil. Ezt követően kiveri a farkát a lány arcára.

Actors: Simon Thaur