telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Egyetemista lány 30.000 forintért baszik

0 látta
0%

Szex pénzért, avagy csaj csicskítása lóvéval

Miből van pénze egy átlagos egyetemista lánynak? Szülői támogatás? Esetleg a pasija által? Kurválkodik? Bármelyiknek nagyobb esélye van annál, minthogy dolgozzon. Ebben a videóban egy habsi megmutatja Nektek hogy kell befűzni egy egyetemista, olykor-olykor megközelíthetetlennek tűnő fullos diáklányt. Alapvetően három dologra lesz szükségetek. Elsődlegesen legyen faszod, másodlagosan legyen pénzed, harmadlagosan tudd azt, hogy a pénz mindenre megoldás! Amint a lóvé előkerül az egykoron fix erkölccsel rendelkező lányok egy igencsak nagyrésze egyből elkezdi lazábban venni erkölcseit, sokszor olyannyira lelazulnak, hogy lazán bevághatod nekik a cerkát. Ez történt itt is. Íme a párbeszéd:

-Mit szólnál, ha felajánlanék Neked még egy kis pénzt, mert nagyon nagyon helyes vagy így kis kalap nélkül, mert nem olyan hivatalos, és esetleg leszopnál. Hmm?
-Hát nemtudom. Én átöltözni jöttem föl, nem leszopni.
-Igen, igen, de lent már egy kicsit engedékeny voltál. Tehát így nagyon aranyosan megmutattad a kis puncidat. Hmm? Elővettem a farkamat, hogy lásd. Látod? Nem olyan hatalmas, de azért, mert rád van izgulva mit szólnál egy újabb 100 euróhoz? Mit szólsz hozzá? Tiszta kemény dákó! Nagyon felizgattál, nagyon szép vagy! Akkor 100 euróért?
-Jó

penzehes magyar lany
Pénzéhes ribanc szopik

 

A szőrös segglyukú lány imádja, ha pofozzák, folytogatják

Az erkélyen megkezdett szopás a nappaliban történő dugás követi. Miközben hősünk erős lökésekkel bassza az iskolás lány pináját, torka szorongatásával, és arca megpofozásával is tudtára adja ki az úr a háznál.

lany bantalmazasa szex kozben
Imádja, ha a torkát szorongatják
lany pofozasa szex kozben
Vágd pofán a kurvát!
szoros segglyuk
Enyhén szőrös női segglyuk