telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Kikötözős szex egy perverz leszbikus szexpartnerrel

0 látta
0%

Perverz domináns szexpartner kerestetik BDSM kalandhoz

Fiatal, egészséges leszbikus lány vagyok hatalmas libidóval, aki imádja a szex minden formáját, azonban a leszbi bondage pornó videók különösképpen felizgatnak. Amikor kikötözős XXX filmeket nézek szinte azonnal nedves lesz a puncim, de oly mértékben, hogy a bugyim áttetszővé válik a kéjnedvektől. Amikor csak tehetem mindig ilyen szexvideókra maszturbálok, ha éppen nincs kivel kefélnem. Akkora szexuális hatást gyakorolnak rám az előbb említett felnőtt filmek, hogy maszti végén spriccelve és hatalmasakat nyögve élvezek el. Az orgazmus közbeni hangos nyögéseimet gyakran még a szomszédba is meghallják.

Volt már jó pár szexpartnerem, voltak kevésbé tapasztaltak és voltak akik nagyon értették a dolgukat, azonban egyikkel sem próbáltam még a bondage szexet. Szerintem féltek a dologtól, vagy egyszerűen csak taszította őket a szadomazo világa. Ellenben bennem égett a vágy, hogy valakivel végre élőben is kipróbálhassam a dolgot, így hát jobb híján úgy határoztam, hogy felkeresek egy vérprofi kurvát, aki domina szerepet is vállal és bevezet engem az sm rejtelmeibe. Annak érdekében, hogy megtaláljam az „igazit” feladtam egy hirdetést, melynek a tartalma a következő volt:

Biszex, vagy leszbikus beállítottságú dominát keresek, aki megkínozná a vad és bizarr szexre éhes tinédzser puncimat. Természetesen a pénz nem akadály, bármit megadok, ha a szexrabszolgáddá teszel és szétkeféled a nedves fiatal pinámat.

Igen jól olvassátok egy csicska akartam lenni, akit megbüntetnek és megaláznak. Jól-menő üzletasszony révén egész nap embereket irányítok, parancsokat adok nekik, a munkámban nincs helye a lazaságnak. Talán az előbbiek miatt szerettem volna legalább egy kis időre  megszabadulni az irányítás terhétől azáltal, hogy egy kiszolgáltatott szexszolgává vállálok.

A hirdetésemre hamarosan jelentkezett egy  gyönyörű barna hajú domina, aki első látásra elnyerte a tetszésemet, így azonnal felhívtam és időpontot kértem tőle. A luxusházamban fogadtam őt, megbeszéltük az elvárásokat és belefogtunk az izgató szexjátékba. Az úrnő szó szerint lebilincselő volt, mivel a kezeimre és lábaimra is béklyót kaptam. A számba szájpecket helyezett, így harsány nyögéseimet immár senki sem  hallhatta. A kötözőszett része volt egy bőr nyakörv és egy póráz is, melyekkel totálisan kontroll alatt tartotta  mozgásomat, így magatehetetlenül, kiszolgáltatottan vártam az eljövendő eseményeket.

Domina szex lovaglópálcával

leszbi kikötözős, lovaglópálcás pornóA dominám először lágyan, izgatóan nyalta a nedvességtől csillogó tini puncimat, majd kelléktárából egy bőr csapóval ellátott lovaglópálcát vett elő és a pálca nyelével fokozatosan egyre mélyebbre hatolt bele sikamlós, hamvas pinámba. A puncim szinte teljesen elnyelte a méretes kínzóeszközt, a gyönyör és a fájdalom egyszerre lett úrrá testemen. Néha sikítani tudtam volna a fájdalomtól, néha pedig kéjes hangok hagyták volna el a számat  az élvezetektől, ha nem lett volna rajtam szájpecek…  Összességében nagyon bejött nekem ez a kötözős szex játék. Igaz, hogy ennél sokkal bizarrabb, durvább BDSM élvezetek is léteznek, viszont bevezetésnek ez is elég volt.  Legközelebb úgy hiszem, hogy messzebbre merészkedek a mazochista élvezetek terén, talán megkorbácsoltatom magam, vagy egyszerre két dominával  fogom űzni az élvezeteket. Szerintem megnézek egy-két sm társkereső oldalt, hátha találok kellően perverz szexpartnert a fantáziámhoz.

Remélem, hogy élveztétek a szextörténetem és vágyakozva forró, nedves puncival néztétek végig a hozzá tartozó leszbikus kikötözős szexvideót.