telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

Egyetemista „nem” kurvák

0 látta
0%


Egyszer volt, hol nem volt, két fiatal egyetemista lány, Anna és Eszter, akik nagyon szerették volna megvalósítani álmaikat, de a pénz mindig hiányzott az életükből. Mindketten a [CENSORED] Egyetemen tanultak, és bár rendkívül tehetségesek voltak, egyetemi költségeik és a mindennapi kiadásaik miatt folyamatosan anyagi nehézségekkel küzdöttek.

Egy nap, miközben a diákhitelük miatt aggódtak, rábukkantak egy hirdetésre, amely egy felnőtt film forgatására kereste a szereplőket. A hirdetésben látták a lehetőséget arra, hogy gyorsan és könnyen pénzt keressenek, hogy fizessék az egyetemi kiadásaikat. Bár aggódtak a döntés miatt, úgy döntöttek, hogy vállalják a kihívást, mivel úgy gondolták, ez az egyetlen módja annak, hogy rendezzék az anyagi helyzetüket.

Amikor megérkeztek a forgatás helyszínére, rájöttek, hogy alábecsülték a helyzetet. A valóság sokkoló volt, és nem voltak felkészülve arra, hogy szembe kell nézniük a felnőtt filmipar minden árnyoldalával. Azonnal megbánták a döntésüket, és rájöttek, hogy ennél sokkal értékesebb a méltóságuk és az erkölcsi értékeik megtartása.

Anna és Eszter határozottan úgy döntöttek, hogy nem vesznek részt a forgatáson, és elhagyják a helyszínt. Mivel tudták, hogy a döntésük súlyos következményekkel járhat, bátorságukat összeszedve felvették a kapcsolatot az egyetemük egyik mentori tanárával, Dr. Kovácsval, hogy beszéljenek vele a helyzetről és kérjenek segítséget.

Dr. Kovácsval való találkozás során Anna és Eszter őszintén elmondták, mi történt, és mennyire sajnálták a döntésüket. Dr. Kovács azonban rávette a lányokat, hogy nem gáz, ha szex filmben szerepelnek, és felajánlotta, hogy majd ő felhívja a studiót, hogy visszakönyörgi a lányokat , hogy kapjanak még egy lehetőséget a stábtól. Felajánlotta, hogy forgatás előtt gyakoroljanak hárman a az irodájában. Anna vonakodott, de Eszter azonnal rábólintott a dologra. Dr. Kovács többször is emegbaszta a lányokat suli után, így a lányok felkészülten mentek el a következő forgatásra, ahol szintén gruppenezni kellett. Külön dicséretet kaptak az élethű leszbikus jelenetekért, holott a lányok heterónak vallják magukat.