telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

Szűzlány lábára élveznek az iskolai kísérlet közben

0 látta
0%

Meztelen vetélkedő

Dorothy vagyok (szerk.: Emese az igaz neve a ribancnak) 19 éves, elsőéves joghallgató a Chicagói egyetemen. Kisvárosban nőttem fel, anyukám magyar apukám amerikai. Mélyen vallásos neveltetést kaptam, minden vasárnap templomba jártunk szüleimmel, amíg fel nem költöztem Chicagóba a koliba. Apát egy bolti lövöldözésben meglötték ezért rokkant nyugdíjas. Anya meg 3 műszakban dolgozik. Egyszóval nem élünk túl nagy lábon. Egyik nap az egyetemi menza faliújságán láttam, hogy egy pszichológiai kísérlethez jelentkezőket keresnek, 30 $ ért alkalmanként. Mivel jól jön a pénz ezért jelentkeztem. Azt mérték , hogy stressz alatt mennyire tudok koncentrálni a feladatra, ami az volt, hogy sporttal kapcsolatos kérdéseket tesznek fel miközben egy srác veri a faszát mellettem, én meg az utasításokat halva egyre több ruhát dobok le magamról. Ráadásul az egész ciki jelenetet kamerára veszik, de csak a kiértékelő pszihómókus tudós palánták nézhetik vissza. A quiz csúcspontja az volt amikor a srác aki az én zavarásom céljából volt oda rendelve, véletlenül elélvezett, amit elvileg nem szabadott volna neki, de végül is vicces volt mert a lábamra spriccelődött egy kicsi a spermájából.

Szűz lányként gondolhatjátok. hogy mennyire izgultam. ráadásul, még sosem voltam fiú elött meztelenül.  Az igérvénnyel ellentétben, a videó kikerült a netre, és kikerült ide a puncineked.com ra is. Ezért ha már levetetni nem tudom ezt az égő videót, ezért legalább olvashatjátok az én szempontjaimat is. Jó farok verést perverzek. Jobb ha tudjátok, hogy az úr nem ver bottal…


Köszönjük Emese! Kirakjuk a csíra leveled. Faterod büszke lehet rád. De komolyan ki az a gyökér aki 30$-ért kamera elött pucérkodik miközben egy random csávó veri rá a faszát 😀 LOL. Amíg Emese kisírja magát addig nézzük meg egy másik szüzike szűztelenítését ide kattintva.