telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Domináns férfi alázza a fiatal nőt

0 látta
0%


A videó támogatója a Darknetvideos.com:

Seggnyalás után szájba élvezés

A szájba élvezés sok férfi álma. A copfos barna hajú lány, és a kemény pasi a fürdőszobában vannak. A pasi deréktól lefele félmezetlen, a lány úgyszintén. A férfi letérdelteti a lányt, majd előre hajol, és széthúzza seggét majd így szól a lánynak:

Nyald ki a seggem ribanc!

A gyönyörű lány kinyalja a férfi fenekét. Miután a lány alaposan kinyalta a pasi seggét, a pasi megfordul, és hajánál fogva felállítja a nőt a földről, majd a mosdóhoz vezeti. Amíg a lány elkezdi magát sminkelni, addig a férfi hátulról beléhatol, és élvezkedik a punci-n. Többször is rácsap a csaj seggére.

seggnyalás
Seggnyalás

Időközben a lány többször is megpróbálja kisminkelni magát, azonban a férfi nem hagyja, hogy kijavítsa elkendőtött sminkjét. Amikor a lány ki szeretné magát rúzsozni, a férfi földre kényszeríti, majd farkát a lány orrához téve megszagoltatja faszát. A lány kedvence a faszszag, farok szag. Ezután beveszi szájába a férfi hímtagját, majd hagyja, hogy a pasi a fejét szorítsa, és úgy bassza szájba őt. Ezután folyékony szappant tesz a nő szájára, majd abba belemártva nyomja farkát a nő szájába.

dugás hátulról
Dugás hátulról a fürdőszobában

Miközben többször megmárotgatja farkát a nő szájában, a golyónyalás-t sem felejti el. A lány nyalja a férfi heregolyóit, miközben a pasi az arca felett recskázik. Ismételten szappannal keni be a nő száját, majd hagyja így nyalatja a segglyukát. A lánythatóan szenved a szappan ízétől, azonban a domináns férfit ez egyáltalán nem érdekli, hiszen tudja, hogy igenis vannak olyan nők, akik arra izgulnak, ha egy férfi alázza őket. A nők egy jelentős része alárendelt szerepben szeret lenni, és ezt a domináns pasik tudják is. A látszólag magabiztos nők sokszor egy igazán erős karakterű férfi mellett azonnal elveszítik főnökasszony szerepüket. Bár a videón nem látszik, de feltételezhetően miután a férfi megvalósította akaratát arcra élvezés a lányt, valószínűleg hagyta, hogy megfürdöjön, és rendbe szedje magát. Vajon ezt a sztorit hogy mesélhette el a lány a barátnőinek?