telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Négyes szextali a vonaton

0 látta
0%

Két szerelmes pár szexelt a vonaton

A Jászkarafaszajenőről induló InterCici vonaton utaztam barátnőmmel, amikor is előállt az a helyzet, amitől a legjobban féltünk. Alig volt ülőhely, mi pedig nagyon kanosak voltunk. Kicsit még keresgettünk, nem adtuk fel a reményt, de hamarosan rájöttünk, hogy vannak dolgok, amiben felesleges reménykedni. Végül beültünk egy szimpatikus fiatal szerelmes pár mellé. Mivel Kicsimmel nagyon perverzek vagyunk, ezért arra gondoltunk előttük fogunk szexelni. Mikor felhoztuk a témát kiderült, hogy őket is izgatja a dolog, így eléggé nyitottak voltak, bár kicsit feszélyezettek is. Párommal egy kis pénzt ajánlottunk nekik bátorításképp, mivel mondták, hogy a Győri Egyetemen tanulnak, és kurva csórók. Több sem kellett, és nagyon felforrósodott a hangulat. Behúztuk a függönyöket, és indult a párcserés szexparti.

Jegyeket, bérleteket kérem ellenőrzésre felmutatni!

A pasim farkát a srác barátnője, a srác farkát pedig Én kezeltem. Mindketten elkezdtük szopkodni egymás pasiját, mondanom sem kell a srácok nagyon élvezték a dolgot. Egészen addig ment is a buli, amíg meg nem jelent a troll kalauz, és abba nem kellett hagynunk a kis játékunkat…

baszás a vonaton
Jó buli volt!

Miután bemutattuk érvényes menetjegyeinket, a kaller lelépett, mi pedig egy kis reszelésbe kezdtünk, meglepve a fiúkat egy kis leszbi akcióval.

Vonatozzatok ti is!