telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Fiatal lány szájba kakilja a barátját

0 látta
0%

Egyetemista lány szájba kakilja a pasiját

A fiatal, gyönyörű egyetemista lány, és a barátja már régóta gondolkodott azon, hogy kipróbálják a kakiszexet. Sokáig még egymás előtt is titkolták a dolgot, de végül úgy döntöttek nem bírják tovább, és elmondják egymásnak perverz vágyaikat. A beszélgetés után nem sokkal a tettek mezejére léptek, amikor is a pasi elmondta, hogy ő már nagyon régóta szerette volna kipróbálni, milyen érzés amikor a szájába kakil egy lány. Izgatta a kaki szaga, formája, állaga, és az egész jelenet, hogy egy lány épp előtte, vagyis rá kakil. Egy szombati nap délutánján az ifjú pár valóra váltotta az álmát.

Barátnőm kakijának megismerése

A fiú lefeküdt a földre, majd barátnője a szája fölé guggolt, és így nyalatta szétnyíló ánuszrózsáját, amíg a barátnőjének már nagyon kakilnia nem kellett. Ekkor a lány szólt a fiújának, hogy

kakilnom kell

majd a fiúja adott egy csókot a düledező kis segglyukára, és a lány el is kezdte a barátja szájába engedni a folyékony állagú friss, forró, kakiját, mondhatni ebben a pillanatban a gyönyör kapuján egy barna isteni áldás indult hódító útjára, ami egyenesen a férfi szájába landolt. Amikor a pasi szája már teljesen megtelt kakival, a lány tovább folytatta a kakilást, ami így már a férfi arcára folyt ki.