telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

Kínzós pornó a VHS korszakból

0 látta
0%

Egy letűnt korszak elfeledett szexkazettái…

Avagy az 1975 után készült szado-mazo sex videó. A filmről semmilyen információt nem tudunk nektek szolgáltatni, a keletkezésének idejét is csak tippelni tudjuk, de tekintve, hogy a videokazettát kezelő gépek az 1975-1980-as évektől terjedtek el a világ különböző tájain, így feltételezhetőleg a felvétel is ekkortájt készülhetett. Sem a készítőről, sem a szereplőről nem találtunk információt.

kinzos porno
A videokazettás pornók sötét oldala

A videokazetta tartalma alapján egy vörös ruhába öltöztetett nőt láthatunk kikötözve egy fém, vagy aluminium borítású asztalhoz két arcát fekete maszkkal eltakaró férfi társaságában. A két illető közül egy korbáccsal üti a nő szinte teljesen meztelen felsőtestét, míg társa az áldozat bal mellbimbóját csavargatja. Ezután vágás van a filmben, majd a következő képkockán a korbács helyett fapálcát láthatunk a maszkos ember kezében, amivel olykor finomabb, olykor erősebb ütéseket mér a hölgy szemérem dombjára, belső combjára, és mellbimbójára. Ismételten vágás következik, miután a hölgy már saját lábán áll, előre összekötözött kezekkel.

Nincs kegyelem, csak szájba pisi

Ismeretlen okból visszafektetik az asztalra, majd az egyik férfi a kikötözött, fekvő hölgyet elkezdi szájba pisilni. Az áldozat igyekszik elfordítani a fejét, hogy a vizelet ne menjen a szájába, azonban a másik férfi végül a hajánál fogva lefogja a fejét, így végül meg kell innia szinte az összes pisát. A harmadik vágásban a hölgyemény egy faltól nem messze álló székhez van kikötözve, és az egyik pasi a két mellére egyaránt egy-egy egérfogót helyez. Ezután a két férfi összedolgozva olyan erősen összekötözi a nő mellét, hogy az belilul az ideiglenes oxigén hiánytól. Ezt követően következik a mellbimbó-tortúra amihez mind a már korábban leírt ostort, mind pedig a puszta szabad kezüket egyaránt felhasználják.

Rajzszegek a nő mellébe

A mellkínzás után a köteleket eloldozzák, majd a nő megkínzott, csupasz melleit rajzszegekbe nyomják. Ezt követően megjelenik egy terhes nő, és leszbikus jelenetbe kezdenek.