Download complete video now!

(HD) Stohl András, és Horváth Alexandra

0 Megtekintés
0%

Nagy lógó csöcsök ringanak baszás közben

Az Rtl Klub HD televíziós csatornáján 2015.november.19.-én indult Válótársak című sorozatának egyik híres részletét mutatjuk most be nektek. Aki követi a film történéseit, az pontosan tudja hol tart a történetszál, és mi miért történik. Minket, ez most nem érdekel, sokkal inkább szeretnénk az interneten fellelhető információrengetegből egy mindenki számára kézzelfogható, és könnyen értelmezhető cikket készíteni.

válótársak

A képen látható Szandra fiatal szeretőként mutatkozott be a részben, és úgy véli ez a műsor egyben hatalmas lehetőség is számára a színészi pályán való elindulásban, mivel elmondása szerint jelenleg a Színház- és Filmművészeti Egyetemen tanul.

Idézet Horváth Alexandrától

“Örültem, hogy behívtak, és ki akartam próbálni magam versenyhelyzetben, de nem gondoltam, hogy engem választanak. Scherer Péterrel egyébként már találkoztam korábban, a többieket viszont ott ismertem meg. Meglepő, de ennek ellenére abszolút nem volt kínos a szexjelenet. Minden a lehető legjobban alakult, az egész stáb profi, kedvesek voltak velem. Stohl Andrással pedig már előtte is tudtunk beszélgetni, ismerkedni pár órát, ezért teljesen biztonságban éreztem ma­gam, mire elértünk a meztelen jelenetig. Az pedig szimpla színészi feladat volt: a szexjelenetnek is van lelki része, és azt próbáltam megragadni, ahogy András is érzékenyen kezelt – tette hozzá a fiatal lány, aki a Barátok közt egykori sztárja, Barna Zsombor barátnője már meglehetősen hosszú ideje.”

Forrás: http://filmsor.net/hatalmas-mellek-debutalnak-ma-a-valotarsak-2-evadaban-18/

Dátum: szeptember 7, 2017