telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Rendőr kapja rajta a tiniket

0 látta
0%

Hármas sex az autópályán, hogy legyen mit nézni a proliknak

A szemüveges vékony srác már ott áll a leállón, amikor megjelenik a csaj meglehetősen lenge öltözékben. A csajt követi rögtön egy másik pasi is, majd amikor összeáll a mesterhármas együtt elkezdik taperolni a csajszit. Megcsöcsörészik, simogatják, miközben árgus szemekkel figyelik az esetleges közterületesek felbukkanását. A szőke hajú srác lehúzza a lány melltartóját, majd a fekete hajú srác elkezdi a nyelvével kényeztetni azokat. A csaj nagyon élvezi ahogy a pasi nyalogatja, szívogatja az egyik mellbimbóját, miközben a másik srác a másik mellét masszírozza.

Pár pillanattal később az egyik srác letérdel a lány elé, felhúzza fekete egyberuháját, hogy hozzáférjen a lány rószaszín bugyijához. Lehúzva a bugyit, feltárul előtte a lány sunája, amit azonnal meg is kóstol a csaj legnagyobb örömére. A következő képkockában 5 másodperc erejéig bemutatják a bivalybasznádi vasutat is, majd visszatérnek a jelenthez ahol ugyan az folytatódik, mint 5 másodperccel azelőtt. Ezt követően ismételten bemutatják a bivalybasznádi vasutat, majd egy vágás után a lány a két srác előtt térdel. A fekete hajú fiú faszát szopja le először, eközen a szőke hajú srác a látványra recskázik.

Nemsokkal később csere, és már a másik fiút szopja. Aztán előre hajol, és a szőke hajú srác beteszi neki a farkát, majd miközben dugja, a csaj a másik srácnak kézzel veri a farkát. A kefélés után fordul a helyzet, és most a másik fiú bassza a lányt, miközben az előző pasi annak ringó melleit nyalogatja. Pár percig így dugnak, majd amikor azt hinnétek, hogy ráverik a csajra egyszer csak.. Víjú víjú víjú jön a police. Ugyan maga a rendőr nem látszik a felvételeken, viszont a közeledő sziréna hangjára a fiatalság megijed, és gyorsan felöltözve elszaladnak a helyszínről. Nyilván, máshol majd befejezik, lehet egy nyugodtabb helyen, de az is lehet, hogy majd visszatérnek ide. Na így kell élni!