telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

Az új kereskedelmi asszisztens csaj

0 látta
0%

Iroda sex

Patrícia a frissen egyetemet végzett kereskedelmi asszisztensi pozícióba jelentkezett. Mivel enyém a cég, ezért mindenkinek Én ugatok. Már régóta akartam felvenni ribancokat, csak mivel eddig nem voltam nagyfőnök nem tehettem meg. Most viszont megtehetem! És, hogy miért kellenek irodista kurvák a cégbe? Nos, egy dekoratív kis ribi mindig feldobja az iroda hangulatát nemde? És, hogy számít-e a szakértelem? Lófasz sem! A válogatott csajok többsége az egyetemi végzettsége ellenére arra nem lenne érdemes, hogy egy fodrász üzletben felsöpörjön. Aktatologatónak jók lesznek. Néha megírnak egy-egy kisebb szerződést, aztán jólvan. A lényeg, hogy az Én faszomat fogják szopni, méghozzá havi 100 ezer forintért!

Tényleg kifizetek egy havi fizetést egy szexért? Szó sincs róla! Az összes létező támogatást felveszem a kis fruskák után, így igazából baromi olcsón megúszom a foglalkoztatásukat. Persze ezt nekik nem kell tudni. Fizetésemelést kérnek, Én pedig nagylelkűen megadom, és azt hiszik „óóó az Én főnököm milyen nagylelkű, hogy ennyit emelt a fizetésemen” miközben a valóság ezzel szemben az, hogy sokszor még így is csak fillérembe van a buli. Értitek barmok? Céget vezetni 2018-ban kurva nagy buli. A ribancokat vonzza a pénz, a srácok pedig lebratyiznak veled. Minden tök cool.

Na, de Patrícia kapott egy kis extra feladatot munka után, így bent kellett még maradnia dolgozni. És, hogy mi volt a munka lényege? Lófasz se! A lényeg az volt, hogy rámásszak a csajra! Bent dolgozott az irodájába, Én pedig kintről kukkoltam. Aztán, amikor kiment mosdószünetre, elhelyeztem egy rejtett kamerát az iroda egyik szekrényén. Így készült ez a felvétel, amit most Ti is láthattok. Mielőtt visszajött, gyorsan elhúztam onnan a belem, majd pár perccel később benyitottam, mintha csak épp arra jártam volna. Szerencsére nem vette észre a kamerát. Társalogni kezdtünk, majd elrinyálta, hogy épp összeveszett a csicska barátjával, meg, hogy milyen kevés a pénze bla bla bla faszt se érdekel, Én meg… Felajánlottam, hogy talán tudok segíteni… Egyből értette a dolgot, Én pedig már húztam is le a sliccem az előttem ülő csajszi előtt…

kereskedelmi asszisztens munka
Patrícia a kereskedelmi asszisztens fizetésemelés után érdeklődik