telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

Meglestem a nagyit!

0 látta
0%

Nagyanyám utáni kémkedésem története

Kiskorom óta vonzónak találtam anyukámat, és a mamámat is. Talán azért, mert kiskorom óta túl szoros kapcsolat fűz hozzájuk, talán azért, mert tényleg jó formában vannak. Az biztos, hogy az utóbbi időben egyre többször fordult elő, hogy amikor hétvégente a mamához mentem bezárkóztam a szobába, és elkezdtem verni a pöcsöm, miközben a nagyi meztelen testére gondoltam. Beleéltem magam, milyen lehetne randizni a mammerral, mivel már kinyomoztam, hogy regisztrálva van szexrandi oldalon. Az oda feltöltött fotóira is naponta legalább kétszer kicsapom, miközben ő erről az egészről semmit nem tud. A szemében Én csak a pici, kedves, aranyos unoka vagyok, azonban fordítva ő nekem nem csak egy nagyi, hanem maga a női tökéletesség. Sokáig gondolkodtam mit tehetnék, hogy kicsit előrébb lépjek az ügy kapcsán.

idős nő kukkolása kamerával
Mama nagy csöcsei

Végül úgy döntöttem rejtett kamerás videofelvételt készítek róla minden nap, és arra fogom kiverni. Szombat délután, amikor elmentek vásárolni anyummal, és egyedül uraltam a házat, be is vittem a kis kamerát, és megpróbáltam a lehető legkevésbé feltűnő helyre elrejteni. Igazából nem találtam olyan helyet, ami különösképp jó lett volna, így végül egy polcra tettem fel, és letakartam egy ruhával. Csak a lencsét hagytam szabadon, és bíztam benne, hogy nem fogja kiszúrni.

Nagyi végül a hazaérkezése után bemegy a fürdőbe, valamit tesz-vesz majd elkezd vetkőzni. Egészen a bugyijáig vetkőzik, majd beteszi a mosógépbe, és elindít egy mosást. Közben leül pisilni egyet, aztán kimegy a fürdőből.