telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Hármas szex: tiniribanc, haverom+Én

0 látta
0%

Szex a lépcsőházban

Egy hideg téli napon egy környékbeli kurvával sétálgattunk a lakótelepi panelházunk körül. Nagyon be voltunk indulva mindketten, mivel Nálam, és náluk is családi összejövetel volt, és nem volt hol kefélnünk. Bementünk a pár tömbbel odébb található haveromék lépcsőházába. Már régóta szerettünk volna összehozni egy ilyen laza partit, de még sosem volt hozzá igazán bátorságunk, hogy megcsináljuk. Ma már kicsit mindhárman felöntöttünk a garatra, afféle bátorságot gyűjtve ezzel a kis akciónkhoz. A legrizikósabb elem Erzsi néni volt a földszint harmásban. Ő a házsártos öregasszony, aki mindig, mindenhol, és mindenbe beleköt akit, és amit csak ér.

A lépcsőházba érve megálltunk a legforgalmasabb lépcsőfordulóban, csak hogy igazán izgi legyen a szitu. Mondtam a csajnak, hogy nagyon izgalmas volna, ha itt kezdene vetkőzni, és mutatná meg bájait. Így is tett. Kigombolta szövetkabátját, majd felhúzva polóját megvillantotta melltartóját. Mondtam neki, hogy húzza fel azt is. A látvány valami fenomenális volt! A két szép, kerek tini cici. Tökéletesek voltak. Aztán visszahúzta a melltartót, és a polóját is, majd kértem, hogy mutassa meg a fenekét, és a punciját. Lehúzta farmernadrágját, és megmutatta tangás fenekét.

Aztán bedobtam az ötletet, mi lenne, ha leszopna minket, majd megdugnánk itt a lépcsőházban? Eleinte ódzkodott tőle, de aztán némi extra kp után gyorsan meggondolta magát, és belement. Letérdeltettem magam elé, majd előveszi a farkam, és finoman szájába veszi. Nagyon jól esik, ahogy a meleg szájába tehetem duzzadó makkom, és ahogy finom, érdes nyelvecskéje egyből el is kezd körözni makkomon. Ezután mélyebben is beveszi, bár túl nagy a farkam ahhoz, hogy le tudja mélytorkozni, így csak finoman bánik vele. Spancimnak is nagyon tetszett a szitu, így ő is elővette a pöcsét, és el is kezdte húzogatni a látványra ahogy a csaj szopik egy másik faszt. Hamarosan ő is odatette farkát a lány szájához, majd a csaj őt is leszopta. Végül ő hátulról, Én pedig előlről keféltük élvezésig a csajt.