(HD) Szűz csávó, és az érett milfek

Szűz lúzer pasiból Casanova

Pistike 25 évesen is szűz. Még sosem volt barátnője, és még sosem szexelt. Régóta izgult azonban az idősebb nőkre, gyakran keresett a milfek és a nagymellű milf videók témakörében. Egyszer úgy hozta a sors, hogy az egyik osztálytársának az anyukája szemet vetett rá, és gyorsan kiderült, hogy az ő anyukája is régóta jó pasinak véli Pistikét. Így hát összehoztak egy édes hármas családi szex felállást, ahol a szerencsés srác az osztálytársának anyjával, és a saját édesanyjával is szeretkezhetett.

A mai lányok közül lehet barátnőt találni?

A válasz nem. És ezt Pityu is tudta, ezért hát bepróbálkozott az érettebb korosztálynál, és be is jött neki.

Szex a saját anyámmal, és barátnőjével

A húspénisszel rendelkező srác először még kicsit feszélyezve, zavarodottan állt meztelenül, azonban a két vonzó milf társaságában gyorsan elkezdett feloldódni. Nem telt el sok idő és a nők már a srác combját cirógatták, majd hamarosan a pasi édesanyja meg is kóstolta saját fiának a farkát, miközben barátnője tovább simogatta kisfiát. A mami csak ekkor szembesült vele egyetlen pici fiának milyen jó farka van. Természetesen a kancás barátnő sem maradt ki a buliból néha felváltva, néha együtt kényeztették Pityu ágaskodó farkát semmihez nem fogható érzést okozva ezzel a szűz kiscsávónak.

Ezután anyuci megmutatta a gyönyörű, borotvált punciját, amit a kisfia szépen el is kezdett szagolgatni, nyalogatni, miközben ugyan ezt a jelenetet megismételte anyuci barátnőjén is. Nemsokkal később a nagymellű mami vetkőzni kezdett, majd barátnője gyorsan felpattant fia farkára, és lovagló pózban dugatta meg magát. A fiatal srác közben anyuci melleit nyalogatta, kóstolgatta, majd őt is jó alaposan megbaszta. Végül a saját anyja, és annak barátnője szeme láttára élvezett az arcukra a két tapasztalt hölgy legnagyobb örömére.