telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
Download complete video now!

(HD) Szűz csávó, és az érett milfek

0 látta
0%

Szűz lúzer pasiból Casanova

Pistike 25 évesen is szűz. Még sosem volt barátnője, és még sosem szexelt. Régóta izgult azonban az idősebb nőkre, gyakran keresett a milfek és a nagymellű milf videók témakörében. Egyszer úgy hozta a sors, hogy az egyik osztálytársának az anyukája szemet vetett rá, és gyorsan kiderült, hogy az ő anyukája is régóta jó pasinak véli Pistikét. Így hát összehoztak egy édes hármas családi szex felállást, ahol a szerencsés srác az osztálytársának anyjával, és a saját édesanyjával is szeretkezhetett.

A mai lányok közül lehet barátnőt találni?

A válasz nem. És ezt Pityu is tudta, ezért hát bepróbálkozott az érettebb korosztálynál, és be is jött neki.

Szex a saját anyámmal, és barátnőjével

A húspénisszel rendelkező srác először még kicsit feszélyezve, zavarodottan állt meztelenül, azonban a két vonzó milf társaságában gyorsan elkezdett feloldódni. Nem telt el sok idő és a nők már a srác combját cirógatták, majd hamarosan a pasi édesanyja meg is kóstolta saját fiának a farkát, miközben barátnője tovább simogatta kisfiát. A mami csak ekkor szembesült vele egyetlen pici fiának milyen jó farka van. Természetesen a kancás barátnő sem maradt ki a buliból néha felváltva, néha együtt kényeztették Pityu ágaskodó farkát semmihez nem fogható érzést okozva ezzel a szűz kiscsávónak.

Ezután anyuci megmutatta a gyönyörű, borotvált punciját, amit a kisfia szépen el is kezdett szagolgatni, nyalogatni, miközben ugyan ezt a jelenetet megismételte anyuci barátnőjén is. Nemsokkal később a nagymellű mami vetkőzni kezdett, majd barátnője gyorsan felpattant fia farkára, és lovagló pózban dugatta meg magát. A fiatal srác közben anyuci melleit nyalogatta, kóstolgatta, majd őt is jó alaposan megbaszta. Végül a saját anyja, és annak barátnője szeme láttára élvezett az arcukra a két tapasztalt hölgy legnagyobb örömére.