telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

Szájba pisilés (1998)

0 látta
0%

Elfeledett VHS szexkazetta

Pityu vagyok. A minap épp a padláson pakolgattam, amikor a sok szarság között valami igazán értékesre bukkantam. VHS kazetták sokaságára. Volt ott mesefilm, köztévéből felvett mindenféle adás, és persze szexfilm. Logikus, hogy utóbbi érdekelt a legjobban, mivel mindig is szerettem magam visszanézni mindenféle felvételen legyen az fénykép, vagy videó. Mondanom sem kell, amikor megtaláltam a kazettát, a pakolást egyből felfüggesztettem, majd villámgyorsan előtúrtam a videomagnót is, és elindultam velük a lakásba. A lakásba érve rácsatlakoztattam a nagyképernyős tévémre a régi magnót, majd behelyeztem a kazettát, és elindítottam a felvételt. Egy harmadik eszközzel mindent kívülről rögzítettem is Nektek.

A házipornó elején barátnőm barátnője a fura Zsuzsika látható, amint épp ül a vécével szemben, és röhögve nézni éppen a klotyón ülő barátnőmet, aki épp hugyozik. Bemegyek hozzá a kamerával, majd kicsit ökörködünk, röhögcsélünk. Itt voltak még egyéb részek is, azokat kivágtam, mert tök lényegtelen faszságok. No, de most jön az izgalmas rész! Bemegyünk a fürdőbe, majd ő belépve a fürdőkádba leguggol, Én pedig az arcától pár centiméterre előveszem szőrös faszomat. Tudjátok a 90-es években a szőrös volt a divat, Én pedig kurva menő voltam amikor a strandon a sok paraszt között Nekem is méteres fasszőr lógott ki a fecske fürdőnadrágomból. Na de, ne térjünk el a tárgytól. A pöcsöm elővéve szerelmem csak egy valamit kért:

Az arcomra, és a szemembe ne menjen!

Én persze megígértem Neki, hogy csak a szájába fogok pisilni, sem az arcára, sem a szemébe nem fog belőle jutni. Az első pisiadag nagyon nehezen indult meg, mivel ilyen bombázó lány látványára inkább áll a faszom, mintsem lankad, azt pedig mindenki tudja, hogy álló fasszal nem lehet hugyozni! De miután nagy nehezen sikerült az első adagot a szájába kapta, és le is nyelte. Imádta a pisim ízét! Több pisi ivást követően a végén bekapta nagyra duzzadt, vastag pöcsöm, és leszopta. Vajon tudja ez a kurva, hogy ez a felvétel még megvan róla?