telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

Így kúrtunk a nászúton (1979)

0 látta
0%

Azok a régi szép idők… 79 nyara igazi retro pornó velem, és a csajommal

Kedves Fiatalok!
Ugye tisztában vagytok vele, hogy ti is megfogtok egyszer öregedni? A finom, feszes test idővel elkezd löttyedni, csajoknál a kerek popsi, feszes mell szépen lassan eltűnik, jön a narancsbőr stb stb… Srácoknál a fiatalkori feszes, kerek izmok veszítenek szépségükből, és bizony nagyon könnyen jön a sörhas. Szóval gyerekeim, adjátok meg a tiszteletet az idősebbeknek, mert az után veled szembejövő „öreg nő” és „vén fasz” is volt egyszer fiatal, és még az is lehet, hogy az a „vén fasz” anyádat is megbaszta! Kétszer is!

retro porno 79bol amikor fiatalok voltunk
Ugyanígy másztam meg anyátokat is! (Psszt az asszony nem tudja!..)

Most, hogy tisztáztuk az erőviszonyokat, nézzetek meg egy képet a fiatalkori énünkről. A képen engem láthattok a feleségemmel, a fotó pedig a nászútutunkon készült.

És, hogy miben másak a régi párkapcsolatok, mint az újak? Nos gyerekeim. A mi házasságunk még élethosszig szólt, nálatok meg az is csoda, ha 2 napot kibírtok egymás mellett, nem hogy még megházasodjatok, és ezzel hosszútávra összekössétek az életeteket. Tehát nagy százalékban elmondható, szarok vagytok!

Gyerekeim! A pina, a fasz, és a baszás is szőrösen az igazi, ezt jegyezzétek meg!

Mit is mondhatnék? Ez tökéletesen jellemezi a múlt szexuális ízlésvilágát. Mindent, szőrösen! Na a sztorink úgy volt, hogy elmentünk a halál faszába nyaralni (igen, nekünk még volt miből elmenni), és ott kivettem egy kis házikót, aminek hátul volt medencéje is. Na, oda vittem anyust, és elkezdtünk napozni. Kurva jó idő volt, a tévében ment a Bud Spencer és Terence Hill. Már akkor is fontos volt a Nap káros sugarai ellen való védekezés, így elkezdem bekenni naptejjel a nőmet, aztán egy kicsit elfajultak a dolgok. Igazából álló fasszal álltam neki az egész bekenéses szarakodásnak, mert hát kicsit kanos voltam, de most egy nászúttól mit várunk? Mindenki tudja, mi a pálya.

Szóval ott lógott a kis himbilimbi, anyus meg bekapta, és szopni kezdte. Teszem hozzá nagyon jól. Aztán a hátára feküdt, Én pedig megkóstoltam a kurva szőrös punciját, ami végül is nem volt rossz buli, csak állandóan a szőrt kellett köpködni jobbra-balra. Aztán egy kis kufirc, majd rávertem a hasára.