telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Tini pinák kukkolása

0 látta
0%
Áll a faszom a formás női seggre

Télen a vastag farmernadrágok, melegítők nem minden esetben engedik azt, hogy szememet legeltessem a tini pinák formás picsáján. Azonban tavasz közeledtével, ahogy a ruhadarabok vékonyodnak egyre inkább előtérbe kerülnek a lányok formás idomai. Hogy mitől olyan vonzó egy tinédzser lány, azt nem tudom megmondani, de talán az „érintetlenség” az, ami oly vonzó lehet bennük. Ez persze ma, 2018-ban már nem állja meg a helyét, hiszen sokat már 13 évesen megbasznak. Hogy milyen gondolataim vannak egy jó női segg látványától, arról már korábban írtam egy cikkemben. Most azonban arról írnék, hogy mit gondolok az ilyen lányokról.

Először is baromira irigyelem őket, hogy nekik bármikor rögtön, azonnal sikerül szexpartnert szerezniük. Bár csak Én is így volnék a csajozással. A csajoknak mindig is könnyebb, ők csak vannak, és pusztán azáltal vonzóak, hogy jól néznek ki. Ellenben egy pasi, ha nem néz ki jól, akkor mehet a levesbe. Teljesen mindegy, hogy legbelül milyen a személyisége, ez max majd 30 év fölött számít, amikor a nők lejjebb adnak a külsős igényeikből, és elkezdenek olyan férfit keresni, akire lehet is alapozni, és akivel családot tudnak alapítani. Nem tudom, hogy csak Én gondolom-e így, vagy más is van-e hasonlóképp ezzel a dologgal, de az utóbbi 5 évben, mintha minden csaj egyre vonzóbb lenne, nem?

2010-ben az EMO korszakban is voltak jó nők, vonzó csajok, azonban, ha mai szemmel visszanézünk rájuk aligha fogjuk őket szexisnek tartani a mai szépségideál mellett. Nem tudom pontosan mi teszi ezt, lehet a smink, lehet az öltözködés, de a mai tini csajok nagyon szexisek, és van egy olyan kisugárzásuk, amit még jó pár kurva is megirigyelhetne. Ebből aztán egyenesen következik, hogy valószínűleg ezen lehetőségeiket ki is használják, tehát egyik faszt követi a másik. És, ha netalántán egy pasi mellett sikerül is megállapodni, az biztosan nem Te a rendes srác leszel, hanem Józsika az agresszív kötekedős, verekedős bunkó.

tini pinák
Női segg kukkolás