telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Napiszex – Kínai óccó kurva baszás

0 látta
0%

Sex a ribanccal

A prostitúciónak számtalan formája létezik, bár az átlagember fejében csak a „csaj pénzért baszik” címszó marad meg. Pedig a haszonleső ribancok is ugyan úgy kurvának minősülnek, miután tulajdonképpen pénzért árulják testüket, nőiességüket x időre azon személyek számára, akik meg tudják fizetni ennek árát. Egy másik tévhit, ami az átlagemberek fejében él a prostikkal kapcsolatban pedig az, hogy ilyen szolgáltatást csak kiéhezett, csúnya, perverz pasik vesznek igénybe, akik semmilyen nőnek nem kellenek. A kurvázás minden társadalmi réteg számára nyitott lehetőségként áll fent egészen addig, amíg valaki meg tudja fizetni az árát.

Magyarországon a cigány kurvák, és a magyar kurvák a leginkább elterjedtek. Viszont ebben a videóban most egy kínai kurváról lesz szó. Ugyan olyan pénzéhes kurva ő is, mint a csöves nő, csak annál némiképp minőségibb darab. Épp egy üzleti úton voltam, és egy közeli hotelben szálltam meg. Másnap reggel az egészséges férfiaknak is ismert álló fasz jelenséggel ébredtem, és úgy gondoltam kár volna nem megbaszni egy itteni pinát. Felcsaptam a helyi rosszlányok alternatívát, és böngészgetni kezdtem. Elsődleges keresési szempontom az olcsó ár volt, mivel nem akartam sokat költeni, illetőleg kockáztatni sem. Tudni illik egy kurva mindig kockázatos befektetés, mivel nem tudhatod mit is kapsz a pénzedért, illetőleg nem tudhatod, hogy valóban olyan minőséget kapsz-e, mint amit ír magáról.

Így tehát kis pénz, is kockázat, ám nem feltételen gyenge minőség. Hosszas keresgélés után megtaláltam Cin Quong Juhong Mahjongot, akit sokan dicsértek jó ár-érték aránya miatt. Ráadásul az adatlapján írta, hogy beszél angolul is, így máris szót tudtunk érteni. Egy gyors hívás után kb 30 perc múlva Nálam is volt. Csókkal kezdtünk, mivel az adatlapján írta, hogy szimpátia esetén vállalja. Ezt követően végigcsókolgatta a mellkasomat is, majd leszopott. Aztán 69eztünk, majd óvszert húztam, és folyamatosan dugtam szűk punciját addig, amíg bele nem geciztem az óvszerbe. Mindezt egész jó áron. Valóban jó döntés volt ez a kurva.

kurva baszás
Hotelben szexeltem a ribanccal