telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

Hajléktalan lány cidázott le

0 látta
0%

Mennyit ér 1 dollár? Pontosan 4 percnyi kemény szopást

Igen, ennyiért cumiztattam meg azt az egyébként szimpatikus, kedves, hajléktalan lányt, akivel már régóta nap, mint nap találkozom a mucsaröcsögét, és bivalybasznádot összekötő kátyús főúton. Mivel amúgy totál csóró vagyok, így nincs pénzem se csajozni, se fullos kurvákat rendelgetni, ezért hát lejjebb adtam a szintből, és a szintemnek valóban megfelelő nőt kerestem egy gyors numerára.

hajléktalan, gyors cumi

Tehát a történetünk úgy indult, hogy megálltam a szir-szar kocsimmal az egyik bekötőút mellett, és intettem csövi barátnémnek, hogy jöjjön ide hozzám. Ő oda is jött, Én meg felajánlottam, hogy adok 1 dollárt azaz nagyjából 320 forintnak megfelelő összeget, ha egy sos francia keretén belül gyorsba kiszopja a faszom. Azt mondta oké, majd beült a tetves seggével az amúgy is rühes kocsim szutykos anyósülésre. Itt kívánnám megjegyezni, hogy ha valaha az életbe egy szar 25 éves Suzukinál jobb autót tudok majd venni abban persze soha nem ültetnék be rühes csőlakókat.

 

Most jön a lényeg!

Nos tehát beült mellém a kis hobó, aki amúgy kurva büdös volt, tehát simán sanszos, hogy ma már összeszarta magát. Na, de térjünk vissza tárgyra, tehát leveszi a kapucniját, majd megkérdezem még egyszer, hogy:

leszopsz 320 forintért?

A válasz:

igen

És abban a pillanatban rá is bukik szőrös farkamra, hogy jó alaposan elkezdje szívogatni, nyalogatni, szopogatni. A fogazással annyira nem volt gond, mivel nem is nagyon volt foga. Na jó, azért volt neki, de elég ocsmány volt, szóval megkértem ne mutogassa sokáig, mert ha továbbra is látom hamarosan kitérek majd a hitemből. Eközben szépen szivattyúzott a koldus, és mivel egész jól csinálta egyszer még le is kellett állítanom, nehogy idő előtt telelőjem a száját. Mikor aztán fél perccel később már tényleg itt volt a vég, egyszerűen teleélveztem a száját, ő pedig lenyelte. Mivel nagyon jó fej vagyok, ezért elvittem a közeli kisbolthoz, hogy inkább ott csövezzen tovább, mintsem a bekötőúton.

Kapcsolódó kéregető videók:

 

Megjegyzés: A leírt szöveg a fantázia szüleménye, semmilyen hasonlóságot nem képez a valósággal.