telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Tinik a strandon (2014 nyár)

0 látta
0%

Szexi tini pinák bikiniben

Itt a nyár a strandolás időszaka. A barmok szabadságra mennek, minden suttyó paraszt a vízpart közelébe döglik, mert otthon kisülne a zsírjában. Apropó zsír. Utálom a dagadt csajokat. Amikor ilyet látok a strandon, azt igazából meg sem látom. A szemem átsiklik felette annak ellenére, hogy fizikai kiterjedésében egy hegyről beszélünk. Hehe. Na, de elég a hülyeségből. A tényleg szexi lányok a vékony, formás, izmos lányok. Ők azok, akiket télen is fel-fel lehet ismerni, bár a sok, és vastag ruha nem feltétlen könnyíti meg ezt a feladatot.

A hőség beköszöntével mindenki vízpart közelébe igyekszik menni. A napozási szabályokat pár ember kivételével mindenki leszarja, és sokan az ilyen alkalmakat használják csajozásra, pasizásra. Igaz nem feltételen van könnyű dolguk, hiszen kiről tudod, hogy van-e párja? És, ha igen hol van? Mikor jön vissza? Stb… A strand területére fényképezőgépet, és videokamerát bevinni szigorúan tilos. Ez mindenkire vonatkozik, kivéve rám. Mert Én leszarom. A videó elején egy világos kék bugyiban, és rózsaszín melltartóban ülő lányt vettem filmre, aki a medence szélén süttette magát. Utána egy bevállalósabb anyuka következett, aki melltartó nélkül napozott a víztől kb 1,5 méteres távolságban. Utána egy családot sikerült felvennem, ahol anya, lánya, és testvére használják a kültéri zuhanyzót, mielőtt belépnek a medencébe. Ez egyébként kötelező is.

Aztán a klasszikus látvány. Fullos, gyönyörű csaj a barátjával a büfénél. Tevepata, és világos kék bugyi. Szóval ennek a csajnak van kanja. Jellemző… Aztán délután fele felvettem még pár sétálgató büféhez igyekvő, és onnan jövő csajszit. Voltak akik ilyenkor jöttek be a strandra, sokan azonban már ilyenkor készülődtek hazafele. Páran közös képet készítettek, természetesen ezt is bikiniben. Én pedig werk videót készítettem róluk. Apropó ribik, szívesen! Aztán volt egy felhős időben napozó lány, akin nem volt melltartó. Úgy tűnik Ő hisz benne, hogy a felhőn keresztül érkező minimális UV sugárzás majd barnít. Hah. Apropó napvédelem. A gecim megvéd a káros UV sugárzástól. Orálisan, és análisan is fogyasztható. Hogy kéred ribanc?

tini pinák
Fincsi lányok a strandon