telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Rámozdultam a papámra

0 látta
0%

Óó, ezek a mai tinicsajok.. Bezzeg az Én időmben..

Kisunokám épp nálam töltötte a vakációt. Ő egy eléggé szabados kislány, mivel az anyjáék mindig, mindent megadtak neki, miközben a széltől is óvták s védték. Ezért gyakran előfordul, hogy kicsit tiszteletlen, vagy épp úgy gondolja neki bármit lehet. Nem tudom mit csinált ez a lány, mert épp kint volt a kertben, de amikor meg akartam nézni a déli misét, akkor egyszer csak beszart a tévém… A kurvaistenit neki! Most mit tegyek? Odamentem, hogy majd Én megszerelem azt a kütyüt, de hát ez nem úgy van ám, mint az Én időmben, hogy egy csavarkulccsal, és csavarhúzóval bármit meg lehet javítani. Szóval nagyon mérges lettem, hogy lemaradok a miséről, ezért kimentem az udvarba szólni a kisunokámnak, hogy segítsen már egy kicsit, elvégre ezek a mai fiatalok már nagyon vágják az ilyen elektronikai dolgok kezelését. Sajnálatos módon az unokám nem igazán akart segíteni, ezért csalódottan visszamentem a házba, és leültem újságot olvasni.

Ekkor váratlanul bejött a házba, és nagyon kacérkodóan viselkedett. Elmondta, hogy fiúra van szüksége, aki megdugná, és, hogy nem igen talál az ízlésének megfelelőt. Én mint a nagyszülője megnyugtattam, hogy minden rendben lesz, és eljön majd neki is az igazi, csak legyen türelemmel. Ekkor odajött a kanapéhoz, és felfeküdt a tetejére pont úgy, ahogy kiskorában is, miközben Én újságot olvastam. Ekkor fogalmam sincs mi történt, de nagyon beindultunk, ő pedig rám mászott, és vadul smárolni kezdtünk. Egy percig nem volt bennem kétség affelől, hogy ezt folytatnunk kell. Így is tettünk, és a csókolózás közben ő már a farkamat fogdosta, majd pár pillanat múlva már a szájába vette, nyalogatta, szopogatta. Milyen ügyes az Én kisunokám! Aztán pöppet beakasztottam a horgot, majd keféltünk egyet. Már amíg bírtam. Jajj a szívem! Meghalok gecik! Azért arra még volt energiám, hogy beleverjem a kis tiniribanc unokám szájába.

Most már minden jóra fordult. A tévém még mindig szar, de leglább évtizedek múlva basztam egyet, a kisunokám aki faszhiányos volt most már nem faszhiányos, kész főnyeremény volt ez a kis hétvége.