telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

Nagyi szex

0 látta
0%

Már 1956ban is nagy kurva voltam…

Margit vagyok a helyi piacon árulok zöldséget. Idős nagymamaként az életem a tévéújság olvasásáról, a parasztház körüli földterület végeláthatatlan kapálásáról, és a mai felnövekvő fiatal generáció fikázásáról szól. Szeretek a helyi járatos busszal is utazgatni, de szigorúan csak csúcsidőben, és a kis bevásárlótáskámat a lábadra rátolva.  Mint mindenkinek nekem is az ártatlannak tűnő idős öregasszonynak is vannak szexuális igényeim. A korombeli idős nők már évtizedek óta nem élnek semmilyen szexuális életet, de Én más vagyok… Mind a mai napig aktívan veszem számba az utamba kerülő férfiak farkát, amit ők mind imádnak is.

Szopás xxx a nagyitól

A vén szottyadt pina.. Gondolod Te. A picsám nagyon is jó állapotban van még 5000 év eltelte után is! Sok egyetemista fiatal lány irigykedhetne rám! Na, de a lényeg, hogy megismerkedtem Petivel a helyi kisboltba. Beadtam neki a szokásos nyommer vénembert, aki egy ropit nem tud magától felemelni, és ő készségesen oda is jött nekem segíteni. Ekkor még közelebbről láthattam milyen jópasival is van dolgom. Felcipeltettem vele a cuccaimat a domb tetején lévő házamhoz, majd segítsége gyanánt behívtam egy kotyogós kávéra, amit ő el is fogadott. Miután megkávéztunk, gyorsan levetkőztem neki, és azt mondtam, hogy szívesen kényeztetném a számmal, amiért ilyen kedves, és aranyos volt velem. Egy picit megszeppenve, de belement.

Az ágyra ledobva magam elmondtam a fiúnak, hogy imádom a csiklómat vibrátorral izgatni, ezért ő az éjjeli szekrényen az unokám fényképe mellett, a szívgyógyszer, a vérnyomáscsökkentő, és a hasmenést meggátló széntabletta között meg is találta, majd ide is adta nekem az Én kedvenc kis játékszeremet, amivel gyorsan el is kezdte ingerelni a picsulám. Ez annyira megtetszetett neki, hogy gyorsan el is sült, és ráverte az arcomra vastag faszát, amit utána alaposan ki is szoptam neki, nehogy egy csepp geci is maradjon a húgycsövében.

Folytatván szexkalandunkat a hátamra feküdtem az ágyon a nagy, nagy dunnák között, majd ő bele is nyomta farkát a gyönyörű szép babapuncimba! Ezt követően többször ki is nyalt, majd másodjára is elélvezett rám.

Konklúzió: minden nő kurva kivéve anyád, de egyszer ő is volt fiatal!