telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

Megerőszakol a biztonsági őr!

0 látta
0%

Nemi erőszak, hatalommal való visszaélés

Fanni vagyok, és elmesélem az Én megerőszakolós szextörténetemet. Soha nem gondoltam volna, hogy megerőszakol egy biztonsági őr… Pont egy olyan ember, akinek elméletileg a vásárlók biztonságát kéne óvnia. Black Friday volt, és elmentem vásárolni az egyik közeli plázába. Nagyon sok boltot bejártam, és nagyon sok mindent vásároltam is. Az első körben minden további nélkül kimentem a plázából, és a csomagokat bepakoltam az autóba, majd visszamentem a plázába, és folytattam a vásárlást. A második kör végén szintén ki szerettem volna menni az autómhoz, és ekkor állított meg a magas, vékony biztonsági őr, aki már az előzőekben is nagyon nézgetett.

Nem tudom miért, de azt éreztem ez az egész nem véletlen. Mintha, direkt pécézett volna ki magának… Minden esetre bementem vele az őrszobára, és az ott található székre leülve vártam, hogy jöjjön majd a papírokkal. Bejön, és azt mondja, hogy Ő pontosan tudja, hogy itt most Ő a főnök, és, hogy Én vagyok kiszolgáltatott helyzetbe, ezért Én engedelmeskedni fogok neki. Ez a kijelentése eléggé sok rejtett szexuális üzenetet tartalmazott, de úgy voltam vele, szinte kizárt, hogy megerőszakoljon egy biztonsági őr. Ráadásul fényes nappal… Ugyan már. Ekkor felállított a székről, és azt mondta nyújtsam ki a karjaimat, és nézzek előre, amíg átmotozza a testem.

A motozás azonnal tapizásba váltott, amikor konkrétan elkezdte fogdosni a melleimet. Mikor leállítottam, és szóvá tettem, hogy mi ez az egész azt mondta, hogy becsempészett valamit a táskámba, és, hogy ha most kihívja a rendőrséget akkor börtönbe megyek. Válasszak, hogy hagyom magam megerőszakolni, vagy sittre megyek. Az elsőt választottam… Tovább folytatta a taperászást, és kérte, hogy vetkőzzek fehérneműre, hogy ténylegesen meggyőződhessen róla nem loptam-e el semmit. Mikor teljesen meztelenre vetkőzve álltam, és támaszkodtam az asztalon az Ő igényei szerint nagyon kiszolgáltatottnak éreztem magam. Tudtam, hogy hamarosan nemi erőszak áldozatává fogok válni.

 

megerőszakol
Biztonsági kamerán Én, és a biztonsági őr

Porno videó a megerőszakolásomról

Közölte velem, hogy a biztonsági kamera felvételét meg fogja őrizni, és otthon erre fogja kiverni a faszát, közben simogatott tovább, és egy cseppet sem érdekelte, hogy sírok, és közben a barátomra gondolok. A barátomra, akivel három éve vagyok együtt, és most épp dolgozik, és semmit nem tud arról, hogy egy másik pasi épp most tesz magáévá. Letépte rólam a melltartót, és nekiesett a melleimnek. Azt mondta, hogy ha hagyom magam nem fog megverni, de ha nem bírok magammal alaposan elver majd. Mivel láttam rajta, hogy egy pszichopata, így inkább hagytam magam. Úgy voltam vele, hogy minél gyorsabban végez, annál jobb lesz mindkettőnknek.

Ekkor letérdeltetett az íróasztal elé, lehúzta a sliccét, és a faszát az arcomhoz nyomta, majd megparancsolta, hogy most azonnal elégítsem ki szájjal. Úristen, csak ezt ne! Könyörögtem, hogy ne, inkább csak dugjon meg, de nem hatotta meg. Sírva szoptam le, és hagytam, hogy megbasszon…