telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Kefélés az öregotthonban

0 látta
0%

Az öreg, és a cigány lány szexstori

Pista Bá 2 éve került be az idősek otthonába. Kezdetben kicsit szokatlan volt neki az új környezet, de aztán hamar beleszokott. A korabeli vénasszonyok valahogy nem hatották meg. Ő valami másra vágyott. Finom, husi kis ribancra. 1 év után Pista Bá nagy kedvencét Zsoltit elbocsájtották a munkahelyéről, mert megtudták, hogy titokban hányós szexet nézett az ápolói szoba számítógépén. Helyére egy 29 éves roma lány érkezett, természetesen nem azért, mert ez után támogatást kapna az otthon. A lány hamar beletanult a mindennapokba, és egyre szorosabb viszony fűzte Pista Bácsihoz.

Ezt persze a korabeli vén szottyok nem nézték jó szemmel, ezért alkalom adtán öregemberünk gondolt egyet, és bepróbálkozott az ápolónőnél. A lány nem utasította el, de nem is mondott konkrét választ arra a kérdésre, hogy lefeküdne-e az öreggel. Inkább zavarban volt. Pista Bá innen már tudta, hogy Ő a nyerő. Délután áthívta barátait, akivel még fiatal korában 1968-ban együtt csajoztak, és rendeztek egy kártyapartit. Aztán az öreg behívta az ápolónőt, majd amikor az beérkezett megmutatta neki nagy faszát. A bré láttán a lány egyből beindult, és azonnal a három kiéhezett férfi közé vetette magát. Lefeküdt az ágyra, majd hagyta hogy azt csináljanak vele, amit csak szeretnének.

Először az egyik idős ember az arca fölé guggolt, majd megszoptatta, miközben Pista megbaszta a picsáját, de olyan hevesen, hogy a lány megszólalt:

Jajj a nedves kis puncikám hát teljesen szétbaszod!

De az öreg csak nyomta tovább. Miután két barátja ráélvezett a lányra, ők háttérbe vonultak, és innentől már csak szemlélték az eseményeket. A dugás hol gyengébb, és lasabb, hol erősebb, és gyorsabb volt. Az öreg fiatalokat megszégyenítő módon tolta a dákót a roma lánynak. A kutyapóz után, lefeküdtek az ágyra, majd a csaj beleült a vén faszba, és azon lovagolt, miközben a két nyugdíjas oldalról figyelte őket. Ilyen a tökéletes nyugdíjas élet!

megbaszta a cigányt
Nyugdíjas szex