telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
Download complete video now!

Kim Possible – A kékfaszú gonosz

0 látta
0%

A gonosz szájba spriccelte hőslányt!

A történet szerint Kim, és szőke hajú barátnője a villámnál is gyorsabban száguld a Csincsetanya, és Kecerakonca településeket összekötő InterCici vonattal, amikor is kinyitják az egyik tartálykocsi tetejét, és belemászva egy vezérlőkocsiban találják magukat. Ekkor hirtelen megszólal egy figyelmeztető jelzés, miszerint a szar Winfos már megint frissíteni akarja magát, és amennyiben ez nem történik meg úgy, elpusztul a világ. Ekkor Kim a vonat lassításának szándékával meghúzza a vezérlőkart, azonban mivel a sok faszverésben nagyon megerősödött a keze, így letépi azt a szart, és a kilincs elszáll a faszba.

vonat pornó
Bivalybasznádi InterCici

Na most néznek csak igazán nagyot bamba barátnőjével, mert a Bivalybasznádi InterCici nem nagyon akar megállni. Ekkor hősünk egy kis számítógépes szarral csatlakozik a vonatra, aztán a következő képkockában egy alvó, a szemein uborkát viselő feka dagi gyerek jön be, a fasz se tudja milyen megfontolásból. Mivel eszébe jut, hogy ma még nem nézte meg a Puncineked.com oldalt, így gyorsan kipattannak a szemei, és rákeres jött-e már új cikk. Na a lényeg, hogy a kék gonosz egy rakat követ tett a vonat útjába, amit a nigger gyerek valahogy szétlövetett a vonattal. Persze a csajok nem akarják a faszát. Hálátlan szerep az amatőr hősködés…

kimpossible porn
Kim Possible faszt szop

Megérkezik a gonosz!

Na kilövi a vonat oldalát a kék geci, és ott van vele egy zöld csaj is, és megkötözik a 2 ribancot. Ezután a gonosz előveszi punnyadt kék faszát, és elkezdi vele simogatni Kim gyönyörű arcát. A lány a következő pillanatban már szopkodja a gonosz faszát, majd nemsokkal később már gerincre is vágják az egyik asztalon. A fő gonosz végül a hősnő melleire, és arcára veri ki a faszát.