telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

Rejtett kamera – A Wc kukkolo

0 látta
0%

Sok a szaros seggű nő…

A nyár a fesztiválok, bulik ideje. Magyarul mindenki baszik mindenkivel, és mindenki oda szarik, hugyozik ahová tud + kurva meleg van, és mindenki be van baszva, és előjön a wc kukkolo is. Ismerős helyzet? Ugye, hogy az itt megforduló lányokról alapvetően nem is gondolnád, hogy mennyire retkesek, és ápolatlanok? Pedig azok! Nem szabad bedőlni az 1 tonna sminknek, finom, márkás parfümöknek, amik azt a látszatot keltik, mintha ápolt lenne a gazdájuk, mert sok esetben ez csak látszat, és semmi több. Ebben a kukkolós videóban azt láthatod, ahogy egy buli közepén felállított mobil wc-ben a csajok intézik a dolgaikat.

Van itt pisilés, kakilás, tampon csere, seggtörlés minden. De ami a videó tanulsága az, hogy baromi sok az ápolatlan lány, akik első ránézésre nem tűnnek annak, de valójában mégis azok. Ezen videó után szerintem Te is kétszer meggondolod a bulikba való nemi aktus lehetőségét. Főleg, ha a csaj még illuminált állapotban is van, akkor aztán biztos, hogy világát nem fogja tudni, nem, hogy ilyesmivel foglalkozni. A videó egyébként azon kevés felvételek közé tartozik, amik nem megrendezett kamu pornok, hanem ténylegesen rejtett kamerás felvételek. A felvételt készítő pasas ráadásul annyira rafinált, hogy amikor a delikvens bejön a wc-be még nem teszi a lyukhoz a kamerát, így az csak egy ártatlan lyuknak tűnik, aminek ráadásul szabálytalan is az alakja, szóval tuti valaki kiütötte valamivel a klotyó falát, és így keletkezett.

Aztán, amikor leül az „áldozat” akkor veszi elő, és teszi a kamerát a lyukhoz, így extra közelről rögzítve a jelenetet. A legtöbb lány, és nő egyébként még mindig hátulról előre törli ki az alfelét, ami több szempontból sem előnyös. Egyrészt ha éppen szart, akkor utána azt nem biztos, hogy a punci felé kéne törölni, mivel így könnyen baktériumokat juttathat a pinához, ami esetleges komplikációhoz vezethet. Bár nem tudom, hogy ez miért nem egyértelmű egyesek számára, de vannak érdekes szokások.

wc kukkolo
Játék: tippeld meg melyik lánynak szőrös lent, és melyiknek nem.