telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Gyönyörű tini a próbafülkében

0 látta
0%

Szerelem első látásra avagy hú de megbasznám!

Miklós vagyok, 58 éves munkanélküli, zsánerem a gyönyörű tinik. Gyakran járok a helyi plázában fincsi iskolás puncik után kutatva. Kicsit kattant vagyok, el kell ismerni. Azt hinnétek a kukkolás az egy egyszerű dolog, de valójában mamár óriási tétje, és kockázata van annak, ha olyan nyilvános helyen, mint például egy pláza meg akarok kukkolni valakit. Először is tele van az egész üzlet biztonsági kamerákkal, amik könnyen beleshetnek az öltözőfülkébe is. Másodszor, ha a kiszemelt észre veszi a kamerát, azonnal szólhat a biztonságiaknak, engem pedig valami kigyúrt, kopasz 50-es karú pasi fog majd szépen kirepíteni a plázából.

Aztán ott van ugye az is, hogy ha sikerül észrevételen maradni, akkor milyen felvételek születnek. Tekintve, hogy ilyenkor össze-vissza áll a faszom, és baromira izgulok könnyen lehet, hogy totál szar felvételek készülnek ugyanannyi kockázattal, amivel akár jó felvételeket is készíthettem volna. A leskelődés a zsenge puncikák után régóta bennem van. Ma igen csak nagy szerencsém volt, mert eléggé üres időpontban kaptam el a helyet, és benne 2 lányt. Az egyik kint várta barátnőjét, míg a másik bent öltözött. Ahogy a feltévetelek láthatjuk volt új melltartó próba, és bugyi próba is. Ahh istenkém, egyszer jutnék egy ilyen csaj közelébe! Mármint ezúttal sunnyogás nélkül.

A videómon minden esetre az látszik, hogy a kis cica imádja nézegetni kerek, gömb seggét a tükörben. Ahol senki sem látja ott pózolgat, és teszi a fejét, a valóságban pedig köcsög szexista bunkónak hív mindenkit, aki meg meri jegyezni, hogy milyen vonzó a teste. Ezek a mai lányok… Ha dícséred az a baj, ha nem dícséred az a baj. Minden esetre nemsokkal később leveszi a melltartóját, majd felvesz egy másikat. Szerintem nézett egy új melltartót, azt próbálta fel, aztán valamiért nem volt jó neki, és most visszavette a sajátját, mert ahogy elnézem mintha kicsi lett volna rá. Remélem máskor is találkozok vele, akkor tuti kiverem rá!

gyönyörű tinik
Imádom az öltözőfülkéket kukkolni!