telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Nagymellű csaj a strandon

0 látta
0%

Szép cickók napozás közben

Perverz Elek vagyok, nyaranként egész napon a strandon lazulok. Viszem a videomkamerámat is, és csekkolom a jó csajokat. Csak így, lazába. Azon még nem gondolkodtam mi lesz, ha az egyiknek odajön a kanja, és jól nyakonbasz, amiért suttyomban kamerázok… Mindegy. Ma egy különösen szép példányt sikerült rögzítenem. Egy igazi csöcslényt. Szép, feszes, formás természetes didikkel. A barátnőjével beszélgetett, aki elég rusnya, így őt nem is videóztam nehogy valakinek lekonyuljon a farka recskázás közben. Eredetileg nem ott napoztak a csajok, ahol a videón látjátok, hanem egy bokor mögött, Én pedig bő 2 órán keresztül próbáltam úgy forogni, hogy jó legyen a szög a videózáshoz, de sehogy nem jött össze… Már épp feladni készültem, amikor helyszínt váltottak.

Hogy miről beszélgetnek azt nem tudom, nem hallottam. Viszont azokról a nagy csöcsökről nem tudtam levakarni a szemem. Annyira szépek, természetesek, hogy még engem is, aki kifejezetten nem vagyok nagymell párti is megfogott a látvány. Pont azon filóztam mit csinálnék akkor, ha egy ilyen csajom lenne. Milyen érzés lehet elővenni az ágaskodó farkamat, és odatenni a mellei közé? Ábrándoztam… Közben láttam, hogy elkezdi kenni magát naptejjel, mert a Nap káros UV sugarai ellen való védekezés fontos dolog! A végén még leégtek, szóval csak óvatosan a napon töltött órákkal!

A naptejezés közben felszabadult, boldog beszélgetést figyeltem meg, és a szemfülesek talán észre is vették, hogy mintha párszor a kamerába nézett volna a lány. Nos, simán lehet, hogy kiszúrta, csak nem foglalkozott vele. Mert talán élvezte is a szitut, hogy egy ismeretlen pasi kukkolja fedetlen kebleit. Úgy hiszem ez minden nőt izgat egy bizonyos szinten. Aztán az is lehet, hogy zavarta, csak nem mert idejönni, mert mi van ha megerőszakolom. Mondjuk erre lett volna esély. Nem, csak viccelek ám. Törvénytisztelő állampolgár vagyok. A barátnője amúgy eléggé randa nem? Nekem nagyon nem bejövős a csaj…

napozás hatásai
UV védelem a bőrnek