telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Lábfétis és szerepjáték a szexpartneremmel

0 látta
0%

Az egyetemista tinédzser lábmunkával elégíti ki a pasiját

Kata és Tibor perverzebbnél perverzebb ötletekkel áll elő, amennyiben szexről van szó. A fiatal egyetemista szexpartnerek mindig tudják, hogy miként pezsdítsék fel a szexuális életüket. Gyakran néznek együtt pornó videókat,  melyekből újabb és újabb  szexpraktikákat lesnek el. Katát a szerepjátékok indítják be, míg Tibor megszállott lábfétis rajongó, egy valami azonban közös bennük, mégpedig a mocskos fantáziájuk.

A legújabb tervük az, hogy a lány beöltözik szuperhősnek, miközben lábfétis masszázsban részesíti barátja péniszét. A dolog mindkettőjük kedvére volna, ennélfogva úgy határoznak, hogy megvalósítják az elképzelésüket. Már majdnem neki is kezdenek a szexuális aktusnak, amikor Kata fejében megfordult egy bizarr gondolat. A tinilány azt szeretné, hogy vegyék videóra, miközben lábmunkával elégíti ki a szexpartnerét. Kata Tibor felé fordult és a következő kérdést tette fel a férfinak:

Nem szeretnél amatőr házi pornót csinálni Tibi?

A férfi a következőket válaszolta:

Csináljuk meg, izgató lesz visszanézni miközben a szexi lábaddal vered ki a farkamat. Tudod, hogy mekkora lábimádó vagyok, így ennek az ajánlatnak nem tudok ellenállni. Benne vagyok, legyünk XXX videó sztárok :). Szóval jöhet a talp fétis, vegyél kezelésbe úrnőm, örömmel leszek az alattvalód, gerjedek a szubmisszív szexre.