telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) A dagi srác szétalázza a tini picsát

0 látta
0%

Az osztály legjobb csaját dugja a lúzer srác

A sarokban megbuvú, jellemzően senkinek nem ártó kövér fiú, akit mindenki cikiz. Általános jelenség minden osztályban. Ők azok, akik rá sem nézhetnek a gyönyörű tini csajokra, mert, ha a helyi nagymenők ezt észreveszik könnyen megverhetik a csórót. A dolog fordítva is igaz. Ilyen csajok többnyire emberszámba sem veszik az elhízott, rusnya pasikat. De mi van akkor, ha valami folytán mégis érdekessé válik egy ilyen srác? Ma, 2018-ban ez nem elképzelhetetlen, ugyanis a ribancok szinte bárkivel összeállnak bármiért amiből éppen aktuálisan bármilyen érdekük származik. Ha még a pénzéért is van az adott sráccal, akkor sem a bankszámláját szopja…

Bárhogy is alakult ez a helyzet, a srác a legjobb lapokat játszotta meg. Egy délután suli után áthívta magához a lányt, és leültek a nappaliban található kanapéra beszélgetni. Mindenféle témát érintettek, kezdve az iskolán belüli barátságoktól, folytatva a ki dugott kivel, és a legjobb / legrosszabb tanár témáig. A beszélgetés addig izgalmas is volt, amíg el nem kezdtek egymás iránt érdeklődni, mert akkor már sokkal inkább a másik teste vált érdekessé, mintsem az amit mond.

gyönyörű tini
Gyönyörű tini és a kövér srác

Gyönyörű tini alázása a korábbi basztatások miatt

A kölcsönös vonzalom pillanatában a srác elteszi a telefont, és közelebb ül a kanapé szélén lévő csajhoz. A rámenős lány egyből a srác farkához nyúl. Először nadrágon keresztül simogatja, izgatja, miközben többször is nyakon csókolja a fiút. Miután eléggé keménnyé vállt a fasz, a csaj kiköti a srác rövidnadrágjának fűzőjét, az pedig feláll, és leveszi a nadrágot, majd visszaül a lány mellé. A csaj azonnal rámarkol a keményedő farokra, és elkezdi húzogatni,  majd szépen letérdel, és rábukik a faszra. A srác először hagyja, hogy a lány kedve szerint szopjon, aztán többször ráhúzza a lány fejét a farkára, és párszor meg is üti a csaj fejét! Tud valamit a srác! Ezután a csaj előbb a nadrágját veszi le, majd a bugyiját is lehúzza, a srác pedig visszatérdelteti, hogy tovább szopjon.

Ezután nemsokkal a srác végigfekszik a kanapén, a csaj pedig beleül az ölébe. Leveszi a felsőjét, majd kigombolja a melltartóját, és leveszi azt is. Lovagló pózban kicsit dugnak, aztán kutyapózra váltanak. A kövér fiú jól megkapolja a ribancot, majd szájbaélvezi, és megpofozza. Ezt követően a lány jól hallhatóan többször bocsánatot kér a korábbi nem megfelelő viselkedése miatt. A srác nagyvonalúan kiküldi a konyhába, hogy mossa ki a száját, aztán húzzon innen. Látjátok? Így kell visszavágni azon kurváknak, akik Téged valaha bármikor is bántottak, férfi létedben megkérdőjeleztek.

És mi következik ezután? Nos két eset történhet:

  • A csaj elmeséli a barátnőjének, hogy a dagi srác megbaszta, lealázta, és „nem is olyan rossz pasi” címkével látja el
  • A csaj nem mondja el senkinek mi történt, de a srác mindenkinek elmondja, majd a mikor a csajhoz visszajut a sztori, ő nem bírja a nyomást, és mindent bevall

Bármelyik eset is történjen a lány mindenképpen bukni fog kiemelkedő példaképént szolgálva minden másokat basztató ember előtt, hogy megtanulják nem mindenkivel lehet büntetlenül szórakozni. A nyugodt, látszólag ártalmatlan ember sokszor még durvább arcok, mint a helyi menő kemények.

Lúzer pasiból menő pasi

Azonban van még egy pozitív hozadéka az esetnek. Ha a suliban ilyen-olyan módon elterjed a szexsztori, akkor a srácot jó pár csaj meg fogja szállni, hiszen a nők egymással is versengenek (még akkor is, ha ezt nyiltan sosem mondják ki). Teljesen mindegy hogyan, de ha valamilyen módon megvolt egy pasi egy adott csajnak, akkor a többi nála hierarchikusan jobb csaj automatikusan meg akarja szerezni azt a pasit, mintegy példát állítva a többi lány előtt, hogy igen, Ő is van olyan jó, mint a másik lány, aki korábban már megszerezte az adott pasit. A fiúk oldaláról pedig külön királyként kezelik azt, aki ilyen szépen elbánik a nagypofájú ringyókkal.