telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

Csúcsvideó: mackós pasi és a szép barátnője

0 látta
0%

Ronda pasi szép barátnővel

Azt szokták mondani, mindenki a sajátmaga szintjén válogasson. Ez mit is jelent pontosan? Nos kb azt, hogy ha ocsmány vagy, akkor ocsmány párod lesz, ha szép vagy, akkor pedig szép párod lesz. A valóság viszont ennél némiképp összetettebb. Kapásból onnan indulunk: mi számít szépnek? Mihez képest szép, és mihez képest csúnya egy ember? Ami a testalkatot illeti ugyan azt az általánosítást használjuk mi magyarok itt is. Kövér pasinak, kövér csaj, kigyúrt, izmos pasinak szép, formás csaj. De mi van akkor, ha valakinek a kisugárzása sokkal erősebb, mint a társadalom által elvárt klisék betartása?

csúcsvideó
Csúcsvideó: kövér srác bombázó csaja

Mi van akkor, ha az adott lánynak nem tetszenek a tipikus szépfiúk? Biztos veled is volt már, hogy láttál egy kövérebb valaki az ellenkező nemből, és volt az illetőnek egy olyan kisugárzása, amely után úgy érezted még így, ebben a formájában is simán akarnád őt magad mellé. Ha nem is hosszútávra, de egy éjszakára biztosan. A magyar mentalitás szerint, ha egy relatív „jó csaj” egy csúnyább pasival van, akkor 2 lehetőség van:

  • a csávónak nagy farka van
  • a csávó milliomos, vagy milliárdos

Az senki fejében meg sem fordul, hogy a csajt nem érdekli hogy néz ki a párja, mert meglátta benne emberileg azt a jellemvonást, aminek felfedezése után párját bármilyen testtel el tudja fogadni.

Löttyedt farok a szép lány arca előtt

A videó elején a meseszép tini pina térdel a félmeztelen pasas előtt, akin már csak egy boxer van. A boxert félig lehúzza, majd telefonozás közben többször szájába veszi, és leszopja a férfi farkát. A videó során igazából nagyon más nem történik, beszélgetnek egymással, a csaj telefonozik, csókolóznak, és többször orálisan kényezteti a pasiját. A közel 1,5 órás faszverés után a videó utolsó 1 percében arcon élvezi a barátnőjét, majd mosolyogva befejezik a videózást. Úgy gondolom ez a videó sok jelen pillanatban elkeseredett férfinak erőt adhat.