telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

A kövér, és az ételfétis

0 látta
0%

Salirophilia azaz a szexuális aberrációk ritka példánya

A Salirophilia (saliromania) egy egy olyan szexuális fétis vagy parafília, ahol a szexuális élményt a vágy tárgyának (amely általában egy vonzó személy) beszennyezése, bemocskolása, elcsúfítása okozza. Igazándiból egy általános gyűjtőfogalom.
Sok minden ide tartozik, többek között a másik ruhájának, alsóneműjének szakítása, széttépése, szaggatása, a frizura szétzilálása, smink elkenése, a másik bepiszkolása sárral, étellel, akármivel.

Ehhez a fétishez nem társul fizikai bántalmazás, és sérülések okozása, mindez csak a kinézetre vonatkozik.

A kifejezés pedig a francia salir (szennyeződés) szóból származik.

Néha szobrok, vagy vonzó emberek (főleg híres celebek) képeinek elcsúfításában is megnyilvánulhat. Egy fetisiszta számára ez a fajta rongálás szexuális örömöt okoz, nem puszta vandalizmus. Olykor művészeti alkotásokat gyűjtenek össze, a jövőbeni élvezet jegyében. Az olyan videókat pedig, ahol mások fényképeire élveznek, bizalmasan csak „tribute„-nek hívják.

Kapcsolódó témák: wet and messy (WAM), bukkake, orashi, urolagnia, coprophilia (scat), gynonudomanic, stb. De az is ide tartozik, ha valaki a partnerét szakadt vagy méretben nem hozzá illő ruhában szereti látni. És igazából bármi idetartozik, amitől a másik kevésbé tűnik vonzónak egy hétköznapi ember számára.

Forrás: parafilia.blog.hu

A videóban a kövérkés, nagydarab férfi reszeli a vékony egzotikus lányt, miközben az kaját ken szét az arcán. Végül a putri előtt ülve a pasi rágecizik a lány szájára.