telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Első recskázásom a fiatal pinára

0 látta
0%


A biszexualitás határán

Az eddig magát leszbikusnak valló fiatal pina kedvence a recskázás. Azon belül az, amikor Én verem előtte a faszomat, az arcától pár centire. De hogyan is jutottunk el ide? Nos az egész egy házibuliban indult, akkor még úgy tudtam teljes mértékben a lány pornóra izgul, és leszbikus a csaj. Állítólag volt valami kapcsolata is egyik barátnőjével, aminek aztán összeköltözés lett a vége. Komolynak tűnt a dolog, de végül alig 2 hónap után mindenki visszaköltözött oda, ahonnan jött. Azóta saját elmondása szerint több futó kalandja volt, de nem igazán találja a helyét a világban.

Finom punci szopott le

A szexsztori úgy volt, hogy egy hétvégéi kertipartira meghívtak engem, és a csajt is. Mivel évekkel korábban már próbálkoztam nála, és rendre elutasítást kaptam Tőle, így ezúttal már úgy voltam vele, hogy szarok az egészre. Meg ugye leszbi is, szóval innentől kezdve felesleges. Bár megmondom őszintén egész végig az járt a fejembe, hogy ahhoz képest, hogy meleg a csaj eléggé faszállítóan tud nézni. Értitek mit mondok. Nem látszott rajta az a tipikus femináci pasigyűlölet, hanem amolyan bisex nézése volt. Ezért úgy voltam vele, hogy 3 órával később, amikor már a megfelelő pia mennyiség bennünk volt bepróbálkoztam nála. Nem tudom már milyen csajozós szöveget toltam, de eljutottun oda, hogy színt vallott Nekem.

Elmondta, hogy korábban sok barátjában csalódott, s ezért amolyan dacból elhatározta, hogy nem fog többet pasizni. Azt hitte, hogy majd a lányokkal jobban kijön, a szexet meg majd megoldja valahogy. Gyerekkora óta volt benne némi biszex vágy a lányok irányába, de ez soha nem teljesedett ki igazán. Nem izgatja a punci, a faszt szereti. Na itt nagyon megörültem magamnak! Tudtam, hogy le fog szopni a csaj! Egyszerűen éreztem. Jó pár éve már nem látott faszt, szinte el is felejtett már cumizni. Elmentünk egy félreeső szobába, és az arca előtt pár centivel elővettem a félig ágaskodó farkamat.

Villámgyorsan szájába is vette, majd szopni kezdte. Semmi bénázás nem volt. Nem fogazott, nem harapott, semmi. Mintha mindig is ezt csinálta volna. Még poénkodtunk is, hogy ő erre született. Aztán a végén oda adtam a kezébe, hogy segítsen recskázni, verje… Addig verte amíg az arcára élveztem. Kurva jól esett!

recskázás
Kivertem az arcára