telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Meghágtam a fiam barátnőjét!

0 látta
0%

Idős sex avagy 63 évesen megbasztam a fiam 19 éves cafkáját

Mióta a fiam becsajozott nem igazán tud férfiasan viselkedni. A munkáját elhanyagolja, ahogyan engem, és az anyját is, és amint hallom újabban a barátnőjét is. Legalábbis fizikailag. A kis buzi egy nyálas, romantikus kis pöcs lett, és állandóan a Facebookot bújja szerelmes idézetek kereségélése szándékából, amit aztán majd átküld a barátnőjének. Csakhogy a ribancoknak nem szerelmes idézet, hanem fasz kell. Egyik vasárnap délutánra megbeszéltük, hogy átjönnek ebédelni, és csapatunk egy családi napot. Na a gyerek nem jött, a csaja viszont igen, és miután anyus is lekopott végre kettesbe maradhattam a szépséggel.

Honnan tudom, hogy bejövök a csajnak? Állandóan nézegetett, volt, hogy az asztal alatt a lábával buzerálta a szőrös, viszeres vén lábaimat, szóval ezek gyermekeim egyértelmű jelek. Öreg ember nem vén ember! Egyébként nem tolok Viagrát, és úgy is feláll! Na erre varjatok gombot parasztok! Szóval a kishölggyel bementünk a fiam szobájába, bezártuk az ajtót, és vad smárolásba kezdtünk. Időközben ledobtam a bolyhos melegítőnadrágomat, majd álló fasszal a ribanchoz simultam. Megcsöcsörésztem, megnyaltam a mellbimbóját, majd letérdeltettem magam elé, és szopatni kezdtem.

Legalább Én, ha már a fiam nem… Egyből ügyesen be is kapta a pöcsömet, és szépen, fogazás nélkül cumizni is kezdett. Nagyon elégedett voltam vele. Nem tudom kinek a lánya, de jó munkát végeztek a szülei. Nagyon szépen szopkodta a faszomat, tudta, mikor, mivel, hogyan, és hova kell nyúlnia, a makkomat is nagyon jól tudta masszírozni a nyelvével, és egészen addig játszadozott is vele, míg kivertem az arcára. Óriásit spricceltem a lány arcára, majd szétkentem a pöcsömmel, és mint aki jól végezte a dolgát visszamentünk az ebédlőbe, ahová időköben megérkezett az Én egyetlen nagyfiam, aki kurvára semmit nem sejt az egészről. Megérzéseim szerint nem is fog sejteni semmit, hiszen ez a kis kaland a ribanc, és az Én titkom marad.