telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Szűz Józsi végre becsajozott!

0 látta
0%

Szűk punci az álmom

Cső arcok! Józsi vagyok, 28 éves, hájas, és régóta szeretnék már barátnőt, eddig azonban azon kívül, hogy a Puncineked oldalán recskáztam nem nagyon jutottam még sehova. Szűzességemnek egyetlen oka van ami pedig nem más, mint, hogy tudom, nem vagyok elég jó a mai lányoknak. Nem vagyok menő, nem vagyok izmos, nincsenek millióim, milliárdjaim, és jóképűnek sem mondanám magam. Amolyan vesztes típus vagyok. Nagyon motiváló volt számomra, amikor egy hasonló sorstársam videóját láttam. Ekkor határoztam el, hogy becsajozok, és túlesek életem első dugásán. Onnan indultam, ahol otthonosan mozgok. Egy számítógépes játék chat felületén ismerkedtem össze egy csajjal.

Konkrétan az elejétől fogva szartam az egészre. Már előre elkönyveltem a bukást, és igazából amolyan szórakozásként tekintettem rá. Aztán egyszer csak kiderült, hogy a csaj oda van értem. Először azt hittem csak trollkodik… Kinek kellenék Én? Ugyan már… Aztán kiderült, hogy tényleg kellek neki. Meghívtam magamhoz, és nagyon jól éreztük magunkat. Megbeszéltük, hogy elmegyünk a városba sétálgatni, mert nagyon szép tavaszi idő van kint, előtte azonban elmegyek fürdök egyet. Ő leokézta a dolgot, Én pedig bementem  a fürdőszobába. Alig bírtam megállni, hogy ne verjem ki ott helyben a pöcsömet. Nagyon fel voltam izgulva. Egyszer csak kopog a lány, és bejön a fürdőszobába.

Illedelmesen megkérdezi, hogy nem-e baj, ha bent marad, és megnéz fürdés közben. Kicsit gyökér, és kicsit szerencsétlen voltam, ezért össze-vissza habogtam, meg mutogattam, mint egy értelmi fogyatékos, de aztán lenyugodtam, és mondtam neki, hogy nyugodtan maradhat, ha szeretne. Elzártam a fürdővizet, nehogy vizes legyen a ruhája, majd ő belépett a zuhanykabinba, és letérdelt elém. Megfogta a farkam, majd lassan húzogatni kezdte. Nagyon izgultam! Nekem még sosem volt ilyen élményem. Ez az első, hogy egy lány szexuálisan hozzám érjen. Aztán levetkőzött Ő is… Ilyen bomba női testet még a legjobb pornófilmben sem láttam.

Enyém a legjobb fiatal pina

Felhúzott egy óvszert a farkamra, majd elkezdett szopni. Az óvszer miatt ugyan nem sokat éreztem, de maga a látvány nagyon feltüzelt. Mivel ekkor már felfogtam, hogy férfivá váltam, így elkezdtem fogdosni a lány mellét. Masszíroztam neki, mert tudtam, hogy imádja a masszázst. Aztán egyszer csak előre hajolt, és kérte, hogy nyaljam ki a picsáját. A számat a nedves puncijához tettem, az orrom a segglyukánál volt. Kinyaltam a punciját, és a segglyukát is, mivel mondta, hogy imádja a seggnyalást. Aztán kutyapózban betettem neki a farkam, és elkezdtünk dugni a zuhanykabinban. Pár perccel később letettünk egy törölközőt a földre, majd arra feküdtem, Ő pedig fölém guggolva beleült a farkamba. Lovacskáztunk egyet. Amikor beleélveztem az óvszerbe, Ő lehúzta a farkamról, és játszott vele.

szűz tini pornó
Józsi és a barátnője