telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD 60fps) Fiatal lány kínzása #1

0 látta
0%


Ez itt az első rész. Ide kattintva tekinthetitek meg a második részt.

Egy tetovált, szakállas, vén, perverz motoros ejtett rabul!

Épp a helyi egyetemről tartottam hazafele. Nagyon jó kedvem volt, mert info órán meg tudtam nézni a napisex adagomat a Puncineked.com oldalon. Szóval megyek az utcán, amikor odajön a menő Harley Davidson motorjával, majd felkap, és elvisz a valahova. Igazából azt sem tudtam mi történik. A következő, amire emlékszem, hogy egy garázsban vagyok, és teljesen ki vagyok kötve. Meg sem tudtam mozdulni. Mivel a szám is be volt kötve, így beszélni sem tudtam, de végül épp időben bejött az öreg perverz. Sajnos nem engedett el, hanem mögém jött, kezét a nyakam köré tette, majd elkezdte mocskos kezeivel simogatni meztelen, fiatal, hamvas kis testecskémet, és közben vázolgatni kezdte miket fog velem csinálni.

Kezdetben egy nádpálcával kezdte el ütögetni a mellbimbómat, és a úgy a melleimet egyaránt, ami Nekem nagyon fájt. Ezután a puncikámhoz kezdett nyúlkálni, ami borzasztóan kellemetlen, és feszélyező érzésekkel teli gyötrelmes percek sorozata volt számomra. Ezután tovább ütögette a melleimet a nádpálcával, majd áttért vele a seggemre, és a combocskámra is.

Egyre nagyobbakat ütött, és már azt hittem elájulok a fájdalomtól. Ráadásul a nyakamat is kikötötte egy fentről lógó kötéllel, így igazából mozogni sem tudtam. Ekkor mögém jött, és levette a nyakamat mereven tartó kötelet, így már legalább volt némi esélyem mozogni. Letérdeltetett, majd tovább korbácsolt. Aztán hirtelen a földre fektetett, és elkezdte csipkedni a mellbimbóimat, majd elővett két embernagyságú korbácsot, és azzal ütött, amíg lilára nem vert.

Ezután a seggemet verte el puszta kézzel, majd a kezeimet, és lábaimat a hátam mögött összekötözte, így téve újra teljesen mozgásképtelenné.

Actors: Haven Rae