telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Randiztam egy kokszos testépítővel

0 látta
0%

Hol lehet izmos szexpartnert keresni?

Nőtársaim! A megoldás egyszerűbb, mit gondolnátok! Hová járnak az izmos pasik? Egyértelműen konditerembe! Érdemes különböző időpontokban lenéznetek, hátha ti is olyan szerencsések lesztek, mint Én! Ezt a hatalmas, vastag kigyúrt srácot a teremben ismertem meg, és pont szingli is, szóval már ott a teremben egyértelmű volt, hogy hamarosan egy óriásit fogunk dugni. Azt fontos megjegyezni, hogy az ilyen dolgokat szigorúan edzés után intézzétek, a pasik nem szeretik, ha edzés közben zavarják őket! Így hát megvártam, amíg végez, és mivel egy érett, okos, felnőtt nő vagyok, így Én taktikázás nélkül a lényegre térve elmondtam, hogy alkalmi szexet keresek, és, hogy számomra rendkívül szimpatikus testtel rendelkezik. Nagyon kedves, és aranyos volt velem, és még aznap délutánra lebeszéltünk egy randit nálam.

kigyurt pasi szextelefon
Az Én kigyúrt pasim illedelmesen feltelefonált, hogy megérkezett

Az óriási dugás előszobája avagy izmos pasi vetkőztetése

Mivel művészetis csaj vagyok, így szabadidőmben imádok rajzolgatni, festeni, és zenét hallgatni. Az ürügy, amivel áthívtam a habsit az volt, hogy hagy rajzolhassam le box felszerelésben. Bár azt, hogy nagyon bejött nekem kb le sem tudtam tagadni, így végülis evidens volt, hogy dugni jön fel. Nah m1.

megjott a pasim
Megjött a pasim! Már vártam ezt a pillanatot!
izmos kar
Összemértük kinek nagyobb a karja
benga allat
Épp öltözik a pasi…
férfi bugyi
Ugye milyen jól áll neki a férfi tanga?
csaj cirogatasa
Imádom a vaskos, vastag karú pasikat

Először a boxolós rajzot készítettem el, majd ezután kértem, hogy vegyen fel férfi tangát, és most testépítőként rajzoltam le. Legalábbis kezdtem volna, de a puncim már tocsogott a nedvességtől, így inkább a rajzolást későbbre tettem, és rámásztam, mert úgy éreztem megőrülök, ha nem kaphatom meg. Bemelegítésnek masszázs olajjal kentem be izmos férfi teste minden porcikáját, amit ő jól láthatóan nagyon élvezett, majd ezután elétérdeltem, és leszoptam a fiút.

fiu szopasa
Vastag fasz, pont ahogy imádom
szexpozok
Dugás hátulról

A szex közben nagyon odafigyelt rám, és a végén bele is élvezett a puncimba. A baszás után gyorsan felöltözött, majd elbúcsúzott. A rajzot meg majd elkészítem valamikor…