telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
Download complete video now!

(HD) Apu kurvázni jár

0 látta
0%


Anya, és apa már nem szeretkeznek annyit mint régen, ezért apa örömlányokhoz jár munka előtt. Persze anyu semmit nem sejt az egészről. Egyik éjjel egy kamerát szereltem fel a családi autóba, és amikor visszanéztem a videofelvételeket megdöbbentő dolgot láttam. Apa megcsalja anyát!

 

Feleség vagy szerető?

Apum 17 évig boldog házasságban élt anyuval. És, hogy mi a boldog, és sikeres házasság titka? A sok szex! Valamiért már nem kívánják annyira egymást, mint régen, meg aztán túl sokat is dolgoznak, és a munkahelyi stressz rámegy a párkapcsolatukra is. Ezért apa szeretőt tart. Mindig mást. Egyik lányt dugja a másik után, és úgy tűnik nagyon élvezi is ezt a hedonista életmódot. Nem gondoltam volna, hogy egy családapa idáig tud süllyedni.

Útszéli ribanc
Kurvák

 

Maszti helyett 10 perces autós szex

Édesapám mérnökként dolgozik, így jól keres. Nem számít neki különösebb kiadásnak hetente egy-két alkalommal eljárni a helyi autópálya mellett lévő egyik kaminos pihenőbe, ahol rendre felszed valami ribancot. Miután kiválasztja a megfelelő lányt, elviszi egy pár kilométerre található ilyen erdősebb területre, ahol biztosan senki nem zavarja majd őket, és egymásnak esnek. Először végigcsókolgatja, végigpuszilgatja a lány nyakát, és közben jó mélyen beszívja Hugo Boss parfümjének mámorító illatát. Aztán a szokásnak megfelelően kifizeti a lányt, majd kezdetét veszi a buli. Apu imádja a formás, feszes melleket, így mindig azzal kezd, majd miután gyorsan felizgult már szagolgatja, csókolgatja is a ribanc punciját.

Ezután az anyós ülést hátradöntve (és így helyet csinálva az autóban), az ülésre fekve megkéri a lányt, hogy kezdje el szájjal kényeztetni a farkát. A lány ezt a herék nyalogatásával kezdi, majd a szőrös fasz szopásával folytatja. Faternak kedvence még a nyelvmunka is, így mindig kinyalatja a segglyukát a különböző lányokkal, akik ezt természetesen örömmel meg is teszik. Miközben a lány nyelvét a segglyukba dugja ő a farkát húzogatja. Ezután a lány beleül a farkába, és meglovagolja aput. A hely fizikai mérete miatt 1 maximum 2 szexpózt tudnak kipróbálni, mire apa egy nagyot bele is élvez a ribanc picsájába.

Szopás kocsiban
Autós szex