telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Dögös milf megcsalja a párját

0 látta
0%

A legdurvább erotikus masszázs videó! Punci masszázsal, és bőnyálas szopással!

A masszázs, és a testiség szinte különválaszthatatlan egységet alkot. Gondoljatok csak bele, hogy pl egy erotikus masszázs folyamán direkt a testnek azon pontjait ingerlik, ami kellemes érzést vált ki az emberből, és ha az adott vendég, illetőleg a masszőz között megvan az összhang akkor gyorsan szex lehet a történet vége. Így történt ezt most is, amikor is a magát rendkívül jól tartó 40 év feletti magyar anyuka, és apuka egy kellemes Budapesti sétálgatás során belefutott a szintén középkorú vállalkozó pasiba, aki épp a masszázs stúdiójához szeretett volna reklámfilmet készíteni.

hazassag, hazas elet
A középkorú pár, akik mai napig boldogságban élnek

A magánvállalkozó pasi elmondta, hogy sajnos a kiszemelt modellje nem tudott eljönni, viszont a hölgy rendkívül jól néz ki, ezért amennyiben gondolja nyugodtan nézze meg a stúdiót, és, ha kedve van hozzá akkor álljon be ő a vendégnek, akivel végül reklámozva lesz a fétis masszázs stúdió. A szerelmes pár együtt bement a stúdióba, majd miután a szerelmes férfi megnyugodott, hogy itt tényleg csak egy masszázsról lesz szó, minden további gyanakvás nélkül kiment, és a bejárat előtt várta feleségét. A történet valóban egy szimpla masszírozással, simogatással indul, azonban a gyúró keze néha-néha eltéved egy kicsit, amit a feleség szóvá is tesz.

szexmasszazs, talpmasszas, Yoni masszazs
Hé! Ez tuti biztos, hogy hozzátartozik a masszázshoz?
szexmasszazs
Puncimasszázs

Nem kell sok idő, és a nő annyira lelazul, hogy végül a punciját is engedi megsimogatni, megnyalogatni, és hamarosan már a gyúró faszát kapja torokra. Gyors kefélés után végül a manus ráveri a nő arcára, és a film véget ér. Szegény férj pedig mit sem sejt odakint…

arcraelvezes, nyilvanos szex
Arcraélvezés. Háttérben a várakozó, és szerető férj.