telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Kopasz lány szexel

0 látta
0%

Csupasz, mint a csigabiga

Három vélemény létezik arról, hogy egy nőnek milyen testszőrzettel kell rendelkezie. Az első csoport azt vallja, a teljesen csupasz lányok kislányosak. A második csoport azt mondja legyen rajta némi szőr, de ne mindenhol, és ahol van ott is legyen kultúrált mennyiségben. A harmadik csoport pedig azt vallja, egy felnőtt nő bizony szőrös. Mindenhol. Ez a felnőttséggel jár, ugyan minek kéne letagadni mindezt? Bármelyik csoportba is tartozz abban biztosan egyetértesz Te is, hogy egy kopasz lány nem épp hétköznapi látvány. Hasonló videónk már van, így ha érdekel a téma azt is nézd meg!

2018-ban ugyan divat a felnyírt haj a csajoknál, de maga a kopaszság az extremitás azon fokát jelzi, amit csak nagyon kevés lány mer bevállalni / felvállalni. A videóban látható lánynak nem szimplán nullás géppel nyírt haja van, hanem konkrétan kopaszra borotvált fejjel rendelkezik. Pasiként biztosan nagyon furcsa, és bizar lehet, ha egy csaj szopja a faszodat, és amikor odanyúlsz a fejéhez, akkor nem dús, élénk hajjal találkozik a kezed, hanem egy kopasz fejjel. Hogy a lányok testszőrzete (és haja) mennyivel nő gyorsabban, mint a pasiké azt nem tudjuk, így arról sincs információnk, hogy vajon mennyire gyakran kell fejet borotválnia annak a lánynak, aki szeretné teljesen sima fejbőrét megtartani.

Mellesleg az is kérdéses vajon mi visz rá egy jól kinéző lányt arra, hogy kopaszra borotválja magát, ezzel, mintegy elcsúfítva saját arcát. Mert bár ízlések, és pofonok, de meggyőződésünk, hogy a csajok nagyrészének még a felnyírt haj is hülyén áll, a teljes kopaszságról már nem is beszélve. Ebben a videóban egy ilyen teljesen kopasz lány szopja a barátja kis farkát. A szopás után, beleül, majd amennyire tudja meglovagolja, és szexelnek egyet. Végül a srác a lány arcára élvez el. Ez olyan semmilyen videó az egészből hiányzik a csaj nőiessége. Olyan, mintha két pasi lenne együtt, csak az egyik átműtette a faszát pinává. Szerintünk abolszút nem vonzó a női kopaszság, sőt számunra egyenesen taszító is.

kopasz lány
Szerintetek vonzó egy kopasz nő?