telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Megdugtak az egyetem könyvtárában

0 látta
0%

Durva szex sztorik – Megcsaltam a barátomat

A mostani barátommal a Facebookon ismerkedtem meg egy jelölgetős csoportban. Kezdetben csak barátok voltunk, nem gondoltam sem Én, sem pedig Ő, hogy egyszer több is lesz köztünk. Azt pedig végképp nem gondoltuk volna, hogy meg fogom csalni. Ugyanis nagyon jól megvoltunk egymással, a szüleinek is bemutatott már 1 hét után, és nagyon jól kijöttek a családjaink is egymással. Tényleg minden mesébe illően ideális volt. De hát a távolság az ott volt. Egész pontosan 310 kilométer volt közöttünk, ez pedig abszolúte nem elhanyagolható tényező. Sajnos Én az a fajta lány vagyok, aki nagyon szexéhes tud lenni, és, ha egyszer kívánom a szexet, kívánom a pasim, akkor nagyon jó az, ha épp kéznél is van.

Soha nem gondoltam, volna, hogy megcsalom a fiúmat. Én még ezelőtt soha nem tettem ilyet, és titkon mindig attól rettegtem, hogy egyszer majd engem csal meg valamelyik pasi. Na, és persze mélyen elítéltem azokat, akik megcsalják a másikat. Undorító, gerinctelen viselkedésnek tartottam azt, hogy valakinek a háta mögött a másik fél ilyen aljas dolgokat meg tud csinálni, majd utána hazaérve úgy a párja szemébe tud nézni, mintha semmi sem történt volna. Nem gondoltam volna, hogy valaha megdugnak majd miközben pasim van. Azt pedig főleg nem, hogy mindez fényes nappal történik majd az iskolám könyvtárában.

megdugtak a könyvtárban
Tenyérbeillő formás mellek

Létezik barátság fiú és lány között?

Tapasztalatból mondom, hogy nem. Ugyanis azzal a sráccal, akivel végül megcsaltam a pasimat is csak „haverként” indultunk. Aztán telt-múlt az idő, és feltettem magamnak a kérdés: Ha ez a pasi ilyen jó, és jobb, mint a mostani pasim, akkor miért a mostani pasimmal vagyok, és miért nem az új pasival? És innentől nem tudom mi történt velem, de elkezdtem megmagyarázhatatlan fizikai vonzalmat érezni iránta. Pénteken a könyvtárba megbeszéltünk egy talit. Mondom a könyvtár jó hely, ott biztosan csak beszélgetni fogunk, és még csak véletlenül sem történhez semmi rossz dolog. Tévedtem. Én a megbeszélt időpontra ott voltam, de ő nem jött. Épp a történelem esszémet olvasgattam át, mert jövő hét elején azt be kell majd adnom. Ekkor toppant be, és szinte azonnal elkezdett Nekem bókolgatni…

Odaadtam magam az osztálytársamnak…

Mondanom sem kell, alig bírtam ellenállni neki, de végig ott volt a fejemben a gondolat, hogy ez csak testi vágy, és, hogy nem csalhatom meg a pasimat. Aztán megdícsérte a ruhámat, és mondta, hogy ha egy fokkal erősebben menne a légkondícionálóban a ventillátor, akkor simán lefújná a ruhámat. És ebben volt is valami, ugyanis egy olyan fehér-kék felső volt rajtam, ami csak az egyik vállamon ért át, és így tényleg nagyon könnyen le lehetett volna szedni a ruhámat. Mondjuk erre akkor nem gondoltam mikor felvettem, csak azt tudtam, hogy szeretem ezt a ruhát, és jól áll Nekem, most pedig határozottan szexis akarok majd lenni, így végül ez mellett tettem le a voksomat. Aztán kedvesen, aranyosan megkért, hogy levenném picit a felsőmet, hogy láthassa gyönyörű melleimet? Fogalmam sincs miért, de azonnal igent mondtam, és levettem a felsőmet. Aztán megdícsérte milyen cuki talpacskáim vannak, majd megkért, hogy ne csak a felső részét vegyem le az egyberuhámnak, hanem az egészet.

Én csak zavarodottan vigyorogtam, és teljesítettem minden kívánalmát. Amint levettem a ruhámat, egyből megdícsérte a gyönyörű, vörös csipkés bugyimat is. Én zavaromban nem is tudtam hirtelen mit szólni neki… Bár nem kérte, de valahogy automatikusan levettem a bugyimat is, az ő legnagyobb örömére. Ne tudjátok meg hogy éreztem magam legbelül. Egyszerre volt bennem széngyenérzet, szomorúság, és fájdalom azért, hogy elárulom, és megcsalom a barátom, ugyanakkor jelen volt bennem a hihetetlen vágy is az aktuális pasi iránt. Közben levettem a bugyimat is, és előrehajolva széthúztam a fenekemet, így megmutatván puncimat, és szőrös női segglyukamat. Aztán elővette méretes faszát, Én pedig leszoptam, ott az egyetemi könyvtár kellős közepén…

megdugtak a könyvtárban egy nagy farokkal
Imádom a farkát